Radio Simplu

SURPRIZĂ TOTALĂ! Cine mai locuia pe proprietatea criminalului din Caracal? Cu cine împărțea Gheorghe Dincă terenul de la ”Casa groazei”?

GALERIE FOTO (2)

Surpriză în cazul fetelor ucise de bărbatul din Caracal! La ”casa groazei”, așa cum a fost numită de presă proprietatea lui Gheorghe Dincă, unde se presupune că au fost duse victimele, mai locuia o familie. Informația apare la Judecătoria Caracal, acolo unde doi tineri au solicitat întocmirea unui act care să țină loc certificatului de proprietar pe un teren de pe strada Craiovei nr 169, adresa ”casei groazei.”.

”Susțin reclamanții că au intrat în posesia imobilului la data intervenirii convenției, au achitat prețul integral pârâtului, însă acesta refuză nejustificat perfectarea actului în formă autentică, considerent pentru care solicită instanței pronunțarea unei hotărâri judecătorești care să țină loc de contract autentic”.

Dincă avea 10.000 mp, cu ieșire la 2 străzi

Gheorghe Dincă deține aici un lot de peste 10.000 mp, cu ieșire la două străzi pe care l-a obținut în 1994, împreună cu o casă veche (se pare că ulterior a fost construită casa de lemn cu etaj). Bucata de pământ cumpărată de A.I. și A.C. reprezintă o parte integrantă a lotului lui Dincă, Din dosar reiese că aceștia au intrat în posesia terenului dar nu și a actelor.