Radio Simplu

Criminologul Dan Antonescu, despre crimele din Caracal: ”Nu avea când și nu avea unde să o incinereze pe Alexandra”

GALERIE FOTO (2)

Criminologul Dan Antonescu a declarat, luni, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, că în cazul crimelor din Caracal sunt multe neconcordanțe, inclusiv în ceea ce spune autorul omorurilor.

”Discutăm în baza unor informații obținute pe surse. Multe nu pot coincide adevărului. De exemplu, ce a recunoscut acest individ. Am convingerea că aceste două fete nu sunt singurele victime. De asemenea am speranța că măcar una dintre ele este în viață”, a explicat criminologul în studioul Libertatea.

”El spune că pe Alexandra a incinerat-o. Nu avea când, nu avea unde. Este posibil să fi făcut asta cu cealaltă, Luiza. Avea timp suficient”, mai spune Dan Antonescu. Criminologul susține că ”Am văzut cadavre incendiate și au putut fi identificate, existau fizic. Nu poți, într-o vatră, într-un butoi, să aduci un corp în acea stare atât de repede. Cealaltă fată posibil să fi avut această soartă. Este posibil să fi făcut o rocadă în mintea lui. El a fost internat de vreo zece ori într-un spital de boli psihice”. ”Sper să trăiască, asta sper eu. Ori este atât de defect, de dus cu capul, și le are ascunse undeva și le-a dat cuiva. Sper măcar să fie așa. Ori încearcă să tergiverseze în ideea că nu vor fi găsite niciodată. Simt că mai sunt fapte, mai sunt oameni care au murit de mâna acestui nemernic”, a declarat criminologul când a fost întrebat ce simte el legat de acest caz. Analizând portretul psihologic al lui Dincă, Dan Antonescu spune că ”Pe Alexandra dacă a descoperit-o că a vorbit la telefon, primul lui gest a fost de violență. Posibil ca atunci că o fi strâns de gât. După aceea, conștient că urmează să ajungă poliția acolo, a pus-o în portbagaj și a plecat. Oltul este la un kilometru. Dacă nu Oltul, atunci în jumătate de oră este la Dunăre”.

Sursa:Libertatea.ro

Loading...