Radio Simplu

Surpriza in showbiz! Scarlatescu a anuntat relatia pe care o are: „Suntem…”:

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz. Carismatic şi cu cuvintele la el, Cătălin Scărlătescu face ce face şi întoarce privirile reprezentantelor sexului frumos.

Toate femeile s-au întrebat dacă Cătălin Scărlătescu are iubită, pentru că mereu a încercat să ascundă latura sa sentimentală. A vorbit pe ocolişuri, ori a evitat, însă niciodată chef Cătălin Scărlătescu nu a dat un răspuns concret. Lucru ce le-a cam dat emoţii fanelor sale. Pentru că, nu-i aşa, toate concurentele care se prezintă la Chefi la Cuţite au ochi doar pentru el.

Într-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că sunt foarte multe femei care se uită la el, însă, în acelaşi timp, acesta a precizat că cele „extraordinar-fantastic de drăguţe” îl cam ocolesc. Dar, dacă vă întrebaţi direct dacă chef Cătălin Scărlătescu are o relaţie stabilă, răspunsul, doamnelor, este negativ. Nu putem decât să spunem că este o veste cum nu se poate mai bună pentru fanele sale. Cătălin Scărlătescu este liber şi disponibil, astfel că reprezentantele sexului frumos pot sta liniştite.

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte. (…) Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa” a spus Cătălin Scărlătescu