Radio Simplu

Nicoleta Guţă a leşinat pe scenă. Manelista a fost luată cu SMURD-UL

Nicoleta Guţă a trecut prin clipe grele, la un eveniment. Manelista a leşinat şi a fost nevoie ca medicii să intervină pentru ca aceasta să-şi revină, în cele din urmă.

Nicoleta Guţă a oferit un interviu pentru Acces Direct, unde a povestit despre una dintre cele mai dureroase amintiri. În urmă cu câţiva ani, Nicoleta Guţă a recunoscut că a apelat la o operaţie prin care şi-a tăiat stomacul. Îndrăgita artistă a vrut să scape de mai multe kilograme în plus. Totul a decurs bine, iar la o lună de la intervenţie, Nicoleta Guţă a mers să cânte la o nuntă.

Medicul i-a permis să-şi reia activitatea, dar a sfătuit-o să aibă mare grijă şi să ia pauze destul de des. Nicoleta Guţă nu a ascultat deloc indicaţiile medicului şi a cântat două ore live, fără întrerupere, astfel că, la un moment dat, din cauză că nu mâncase, a leşinat pe scenă. Ba chiar a fost nevoie de intervenţia medicilor. Chiar dacă în cele din urmă s-a pus pe picioare, Nicoleta Guţă a recunoscut că experienţa prin care a trecut a fost una extrem de neplăcută.

„Am mâncat puţin dintr-un ou fiert şi câteva înghiţituri de apă. Făceam perfuzii şi apoi mă simţeam bine. Medicul mi-a spus că pot să-mi reiau activitatea, dar să iau pauze la 20 de minute. Eu la o lună am mers şi am cântat live două ore fără să mă opresc. La un moment dat am simţit că ameţesc. I-am spus băiatului din formaţie că cred că leşin. Am căzut, pac, m-a luat SMURD-ul din nuntă. Am avut o întâmplare foarte neplăcută”, a spus Nicoleta Guţă.