Radio Simplu

Surpriză de proporții în noul sezon Chefi la cuțite! Cine a fost cel de-al patrulea jurat în prima ediție? Este și el un bucătar celebru

GALERIE FOTO (2)

Noul sezon Chefi la cuțite a debutat cu o surpriză de proporții! În prima ediție a show-ului culinar nu au mai fost trei jurați, ci patru, fiind, de asemenea, vorba despre un bucătar cunoscut. Cum s-a descurcat în postura de critic al farfuriilor concurenților?

Prima ediție a emisiunii culinare Chefi la cuțite a debutat cu o surpriză de proporții! În loc de trei jurați, format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au fost patru, fiind vorba despre un bucătar la fel de cunoscut, apropiat al celor trei chefi.

Este vorba despre nimeni altul decât chef Orlando Zaharia, bucătar cunoscut al emisiunii culinare de pe Antena 1. Acesta a fost invitat special în fiecare dintre cele opt sezoane ale show-ului, iar de această dată, bucătarii au decis ca acesta să li se alăture la jurizare.

Surpriză de proporții în noul sezon Chefi la cuțite
Orlando Zaharia nu a oferit voturi și nici cuțite, însă părerile lui au fost foarte apreciate, atât de către colegii lui bucătari, cât și de către concurenți. Acesta a ales și cea mai bună farfurie a juraților, și anume cea a lui Cătălin Scărlătescu, primind și prima amuletă a noului sezon Chefi la Cuțite.

„Schimbă un concurent din echipa ta cu un altul dintr-o altă echipă”, așa sună amuleta pe care a pus-o la bătaie Gina Pistol, în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru cei trei jurați.

Astfel, Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească o rețetă de ravioli, ficat de gâscă, trufe și pară, Florin Dumitrescu a gătit un mușchiuleț de porc învelit în bacon, piure de păstârnac cu vanilie, sfeclă cu eșalotă, cartofi și sos marsala cu pară confiată în sirop și boabe de muștar, iar Sorin Bontea a făcut o pară cu rață, cartofi, varză chinezească și sos pe bază de soia.

Preparatul preferat al lui chef Orlando Zaharia a fost al lui Scărlătescu, devenind, astfel, câștigătorul primei amulete puse la bătaie în noul sezon, din cele 27 ce pot fi adunate în total.