Radio Simplu

Cum arată fetița Ginei Pistol? Smiley a făcut primele mărturisiri

fetița ginei pistol

Cum arată fetița Gina Pistol? Celebra prezentatoare a născut ieri. Iubita lui Smiley a adus pe lume o fetiță superbă, iar momentul i-a bucurat și pe fanii ei. Emoționat, artistul a făcut primele declarații.

Cum arată fetița Ginei Pistol: „Este perfectă”

Fericire în casa artistului Smiley. Iubita lui Gina Pistol tocmai a născut, iar artistul este în culmea fericirii. Cele două vedete au așteptat venirea pe lume a fetiței lor, care acum le-a umplut sufletele de bucurie. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite a născut la Sanador, iar Smiley le-a întâmpinat pe cele mai importante femei din viața lui cu două buchete superbe de flori, un gest romantic care ar face invidioasă orice domnișoară.

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a născut o fetiță perfect sănătoasă și are 3,2 kg si 51 cm lungime. Artistul a postat un videoclip pe rețelele sociale cu orele de dinaintea marelui eveniment, în timp ce frumoasa blondină își verifica bagajul pentru spital. Smiley le-a transmis urmăritorilor că Gina Pistol se simte bine și că sunt extrem de fericiți de acest eveniment. „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.”, potrivit Redactia.ro.

Gina Pistol, prima declarație despre fiica ei

La scurt timp după ce a născut, toți au vrut să afle cum arată fetița Ginei Pistol, dar și cum se simte mămica. Prezentatoarea și-a exprimat fericirea într-un mesaj public, adresat fanilor săi:Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare😀”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a Ginei Pistol.

Cei doi au ținut să le mulțumească familiei, prietenilor și fanilor pentru toată susținerea și le-au promis că îi vor ține la curent cu alte detalii despre micuța lor.

„Vrem să vă spunem că ne-am bucurat foarte tare în toată perioada asta de toate mesajele voastre. Vă mulțumim foarte tare, ne-am întâlnit cu oameni pe stradă, pe care nu-i cunoașteam, care i-au urat Ginei o naștere ușoară, multă sănătate fetiței noastre.

Mulțumim tuturor oamenilor pe care nu-i cunoaștem și care ne-au transmis toată dragostea lor, energia pozitivă. Înseamnă foarte mult pentru noi, chiar dacă nu am apucat să răspundem tuturor mesajelor de pe Instagram. Le mulțumim membrilor familiilor noastre care au fost alături de noi în toată perioada asta, le mulțumim prietenilor noștri, care la primul semn sar din pat, le mulțumim tuturor sfaturilor pe care ni le-au dat.

Suntem extrem de emoționați, entuziasmați, sperăm să putem să dormim în noaptea asta.”, au transmis cei doi îndrăgostiți.