Radio Simplu

Surorile Crudu, gest admirabil pentru tatăl care le-a crescut singur. Bărbatul s-a bucurat ca un copil

GALERIE FOTO (4)

Daniela Crudu şi sora ei, Ani, au fost crescute doar de tată, după ce mama lor s-a stabilit în Italia, unde îşi găsise un loc de muncă bine plătit.

Recunoscătoare de fel, ele nu uită momentele în care părintele lor s-a chinuit să le îngrijească, astfel că acum îl răsfaţă ca pe un rege. Îl iau adesea la Antena 1, în emisiuni, iar în fiecare vară îi plătesc lui Nelu Crudu o vacanţă pe Litoral. De data aceasta, el şi-a luat şi căţeluşul.

In urmă cu 14 ani, mama lor pleca în Italia la muncă, pentru a asigura familiei un trai mai bun. Daniela, care avea atunci 15 ani, şi Ana, care de-abia împlinise 13 ani, au rămas în grija tatălui lor, Nelu Crudu. Bărbatul şi-a luat în serios rolul de tată, astfel că a învăţat să gătească, dar şi să spele rufe şi vase, singura lui pretenţie fiind ca fiicele lui să înveţe bine, la şcoală. În 2013, Nelu Crudu a divorţat de Florentina, mama fetelor, şi nici că a mai vrut să audă de însurătoare. S-a dedicat fetelor sale şi şi-a luat un căţeluş care să-i ţină de urât. A venit însă şi vremea răsplatei, pentru toate sacrificiile sale, din anii tinereţii. Cum Daniela, bruneta sexoasă, câştigă mii de euro din emisiuni tv, reclame şi evenimente mondene, iar sora ei, Ani, este specialistă în arta machiajului, ele au decis să îi facă o surpriză de proporţii lui Nelu, vara asta: ”Tatăl Cruduţelor a fost tratat ca un boier, în staţiunea Mamaia. L-au dus la un restaurant cu specific pescăresc, dar şi în portul din Constanţa. Nea Nelu a făcut plajă, şi-a plimbat căţeluşul şi s-a bălăcit în mare. I-a plăcut foarte mult. Felicitări copiilor care nu-şi uită părinţii!”, ne-au spus surse din apropierea celor două vedete. Ana, mezina familiei Crudu, s-a mutat la Constanţa, alături de iubit, însă vine adesea la Bucureşti, pentru a-şi onora contractele, dar şi pentru a-şi vizita tatăl. După această vacanţă superbă, Nelu a revenit în apartamentul din Ferentari. Fetele lui se preocupă ca lui să nu-i lipsească nimic, plătindu-i atât utilităţile, cât şi mâncarea. Din păcate, bărbatul nu beneficiază de pensie, după ce a renunţat la locul de muncă pentru a-şi creşte fiicele, devenite celebre.

Denisa și Raluca Tănase, solistele trupei Bambi, au o relație foarte strânsă cu părinții lor, care le-au ajutat dintotdeauna și în cariera artistică. Vara aceasta, Denisa le-a oferit o vacanță de vis la Paris: „Noi suntem şi în viaţa de zi cu zi foarte apropiate de părinţi, dar aceste vacanţe cu siguranţă ne fac bine. Mergem cam o dată pe an, dar fără să fie neapărat un ritual, nu urmăm cu sfinţenie vreo regulă. Pur şi simplu, dacă avem ocazia, nu o ratăm”, spune Denisa Tănase. Luna trecută, ei au bifat un concediu la Paris. Au vizitat grădinile Versailles, au văzut focurile de artificii şi parada de Ziua Franţei, seara mâncau la restaurante şi făceau plimbări lungi prin tot oraşul. „M-am simţit din nou copil, alături de părinţi şi, pe de altă parte, parcă ei erau copiii mei, căci eu le arătam locuri, aveam grijă de ei. M-am simţit minunat să-i văd cum se bucură. Eu mai fusesem la Paris, acum a fost a treia oară. Este oraşul meu preferat, după Dubai”, mai spune Denisa de la Bambi.