Radio Simplu

Suma record strânsa, intr-o zi, de un cersetor din Timisoara! Câți bani a făcut:

City managerul Timisoarei, Robert Kristof, a postat pe o retea de socializare un apel la cetatenii Timisoarei de a nu le mai da bani cersetorilor, insotita de o filmare a politiei locale care a prins hotul milionar.

„Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei făcuți într-o zi!

Va rog nu mai dati bani cersetorilor intrucat prin astfel de actiuni ii incurajati in activitatea lor! Alte persoane nu castiga nici intr-o luna cat castiga ei intr-o zi, iar trista realitate este ca vin din toate colturile Romaniei in Timisoara pentru ca in alte parti nu primesc atat de multi bani.

Din pacate legislatia romaneasca nu ne permite decat sa ii amendam, suma de bani pe care oricum nu o platesc intrucat nu au venituri declarate si nu avem ce sa le facem. Singurul mecanism impotriva lor este sa nu le mai dam bani, deloc! Rugamintea este sa distributi videoclipul, astfel cat mai multe persoane vor inceta in a le oferi bani, iar in acest fel putem scapa de ei!”, a scris el pe reteaua de socializare.

Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei făcuți într-o zi!

Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei făcuți într-o zi! Vă rog nu mai dați bani cerșetorilor întrucât prin astfel de acțiuni îi încurajați în activitatea lor! Alte persoane nu câștigă nici într-o lună cât câștigă ei într-o zi, iar trista realitate este că vin din toate colțurile României în Timișoara pentru că în alte părți nu primesc atât de mulți bani! Din păcate legislația românească nu ne permite decât să îi amendăm, sumă de bani pe care oricum nu o plătesc întrucât nu au venituri declarate și nu avem ce să le facem. Singurul mecanism împotriva lor este să nu le mai dăm bani, deloc! Rugămintea este să distribuți videoclipul, astfel cât mai multe persoane vor înceta în a le oferi bani, iar în acest fel putem scăpa de ei!

Publicată de Robert Kristof pe Marţi, 2 iulie 2019