Radio Simplu

Ea e Sofia Saravda, cea mai bogată femeie din lume: „Trăiesc mereu într-un Paradis” De unde are atâția bani: I-a lăsat pe toți mască, uite cum trăiește:

GALERIE FOTO (5)

Sofia Saravda este cea mai bogată femeie din lume şi trăieşte pe picior mare! Rusoaica duce o viaţă strălucitoare, iar orice persoană şi-ar dori măcar un sfert din experienţele trăite de ea.

Mic dejun la Empire State Building, şedinţe foto foarte sexy la Hollywood, plajă în Dubai, plimbări pe elefant, în Africa, plus alte vacanţe ”mărunte”, în locaţii precum Thailanda, Bali, Roma, ori Paris. Acestea sunt doar câteva repere din viaţa celei mai bogate femei din lume. Sofia Saravda a cheltuit milioane de euro pe vacanţe exotice, numai pentru sufletul ei!

„Trăiesc mereu într-un Paradis”, a scris aceasta la una dintre fotografiile postate pe reţelele de socializare.

Sofia Saravda arată încredibil de bine în costumele de baie, în rochiile strălucitoare şi foarte luxoase, dar şi accesorizată precum o prinţesă. Sofia conduce maşini luxoase, de fiţă şi aruncă âo grămadă de bani pe vacanţe opulente şi foarte scumpe.

Totuşi, credeaţi că acest corp se menţine impecabil aşa uşor? Nu, nu, nu! Într-adevăr, mersul pe jos, prin magazine face piciorul frumos, dar acelaşi efect îl are şi sala de fitness! De acord, poate nu toate doamniţele îşi permit să se antreneze deasupra plajelor din Dubai, dar asta nu înseamnă că sportul trebuie neglijat! Sofia a luat o pauză şi le arată tuturor ce efecte are fitness-ul asupra trupului, conform Antena Stars.

Şi asta nu e tot! Rusoaica este râvnită de bărbaţi şi se bucură de bunăstarea familiei, alături de soţul şi fiica sa.