Radio Simplu

Sucul de ridiche neagra curata toxinele si ajuta bila

Ridichea neagră este un aliment foarte eficient pentru întreaga stare bună de sănătate. Scapi de tot de calculii renali datorită curei cu suc de ridiche neagră.

Dă prin răzătoare o rădăcină de ridiche neagră până îi storci sucul. Bea din el timp de două luni doar dimineața, pe stomacul gol. Colectarea și evacuarea apei din ficat și din vezica biliară se numără printre principalele funcții pe care le are ridichea neagră. Aceasta crește cantitatea și fuiditatea vezicii.

Nu trebuie să mănânci foarte multă ridiche neagră pentru ca intestinele tale să se curețe foarte bine de toate toxinele. De asemenea poți scăpa și de artroză dacă introduci în alimentația ta ridichea neagră.

Ia o ridiche neagră mai mare, și spal-o cât mai bine. Toac-o printr-o răzătoare mai mică fără să o cureți de coajă. Las-o să stea la macerat într-un litru de vin alb pentru două săptămâni.

Agită recipientul în fiecare zi și filtrează sucul înainte ca să îl consumi. Bea dimineața, pe stomacul gol, câte un pahar din acest suc.

Bila va fi eliminată fără nicio problemă, foarte repede, cu ajutorul ridichii negre. Ți se va îmbunătăți și digestia, îți va crește chiar și pofta de mâncare datorită unei substanțe din conținutul ridichii.

Pe scurt, ridichea neagră este perfectă pentru cei mici, dar și pentru cei care suferă de anemie. Ridichea neagră conține vitamina C și iod, și datorită acestor două avantaje poate fi tratat rahitismul și scorbutul.

Și dacă am zis vitamina C, atunci este foarte evident că nu vei mai fi atât de des ca înainte răcit, ba chiar vei avea o imunitate mult mai puternică.

În altă ordine de idei, îți poți trata și tusea care te deranjează: folosește un vas făcut din pământ, și pune pe fundul lui câteva felii de ridiche neagră cu tot cu coajă. apoi adaugă un strat de zahăr nerafinat. Repetă pașii până când ajungi la gura vasului.

Lasă amestecul să stea la macerat până când se obține o compoziție mai densă. Scurge-l când e timpul, și ăune-l într-un recipient pe care să îl închizi ermetic.

Timp de o perioadă cuprinsă între două și patru săptămâni beai câte trei linguri în fiecare dimineață pe somacul gol și două linguri din el în fiecarea seară, chiar înainte de cină.

O să te simți și mai bine și mai fericit, datorită faptului că ridichea neagră este unoscut drept un afrodiziac foarte eficient.

De asemenea pielea ta va străluci datoriă consumului constant de ridiche neagră.