Radio Simplu

Ștefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu, a fost dat afară de la Antena 1

Job-ul de la Acces Direct a venit pentru Ștefan Manolache cu o mulțime de beneficii. Pe lângă faptul că ‘Prințișorul taxiurilor’, așa cum este numit prin oraș, a avut parte de expunere la TV și un salariu avantajos, acesta a cunoscut-o și pe Andreea Antonescu. Din păcăte pentru el, Ștefan Manolache a fost dat afară de la Antena 1.

Ștefan Manolache a fost dat afară de șefii de la Antena 1, după câteva luni de colaborare. Iubitul Andreei Antonescu era reporter la Acces Direct și a fost surprins când a fost anunțat că nu va mai face parte din echipă, potrivit cancan.ro.

Iubitul Andreei Antonescu a fost pus pe liber în urmă cu câteva săptămâni. La un moment dat se zvonea că Ștefan Manolache va fi promovat și va ajunge prezentator TV la matinal. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar bărbatul a fost dat afară de la Antena 1 mai repede decât și-ar fi închipuit.

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache la un eveniment monden organizat de revista ELLE. El i-a luat ei interviu pentru Antena 1, căci este reporter special, iar atunci au făcut cunoștință, atunci ea l-a cunoscut.

EXCLUSIV pentru VIVA!, Andreea a povestit cum s-au apropiat, cum au devenit iubiți și cum își trăiesc iubirea.

„Ne-am cunoscut la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.