Radio Simplu

Ștefan Bănică Jr. și fiul lui, dialog uluitor! Când a auzit ce-i spune fiul său de față cu toată lumea, artistul a reacționat imediat :O

Ștefan Bănică Jr. a susținut joi seara un concert memorabil pe scena Sălii Palatului, așa cum și-a obișnuit fanii, an de an, în perioada Crăciunului.

Fiul lui, Radu, i-a fost alături, cei doi oferind un duet de excepție, în fața a peste 4000 de oameni.

Joi seara, Ștefan Bănică a cântat alături de Radu Ștefan Bănică, fiul lui în vârstă de 16 ani.

La un moment dat, seniorului Ştefan Bănică, cel care a murit în urmă cu mulți ani, a apărut pe un ecran alăturat, astfel încât trei generații au cântat împreună, spre bucuria celor prezenți care s-au emoționat în timpul spectacolului.

„Mi-e dor să te știu lângă brad…nerăbdător să desfaci cadourile, bucurându-te ca un copil, tati”, i-a spus Radu, iar Ștefan a reacționat imediat: ”Și mie mi-e dor să-ți spun, a mia oară, te iubesc, băiete și îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști”.

Ștefan Bănică jr. și Radu Ștefan Bănică au purtat costume asortate, de culoare roșie, iar la finalul duetului, pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată o imagine cu Ștefan Bănică, tatăl artistului, astfel că portretul de familie a fost întregit.

Fiul lui Ștefan Bănică jr. este atras de actorie și a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală în piesa „Totul în grădină”.

Tânărul a apărut și în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată recent de tatăl său. Radu joacă rolul tatălui său în adolescență, cu care seamănă foarte bine.