Radio Simplu

Şoferul maşinii sport nu lasă pick-up-ul să intre pe banda de mers

Acum priviţi reacţia conducătorului camionetei

Conduita şoferilor în trafic presupune respect şi o atitudine corectă în fiecare situaţie ivită. Se întâmplă însă uneori ca unii conducători auto să reacţioneze total nepotrivit în trafic. Aceste situaţii pot fi surprinse pe camera de vederi de la bordul autovehiculelor, iar acestea sunt dovada vie a unor atitudini lipsite de respect.

Într-o filmare surprinsă pe data de 28 iunie în Tacoma, Washington, o camionetă Dodge de culoare vişinie încearcă să se strecoare printre maşini pentru a schimba banda de mers.

La un moment dat şoferul unui maşini Corvette nu vrea să îl lase să intre în faţa sa şi chiar coboară geamul pentru a-i arăta un semn obscen, neştiind că răzbunarea pentru gestul său va fi cruntă. În clipa următoare şoferul camionetei îşi ambalează motorul trimiţând un nor negru de noxe către şoferul necuviincios.

Cel care a surprins această filmare se afla în spatele lor şi s-a amuzat teribil de această întâmplare.

„Mă aflam în trafic aproape de Seattle şi am observat cum şoferul unui Corvette nu a vrut să-l lase pe şoferul unui Dodge să intre în faţa sa.

În timp ce şoferul maşinii scumpe şi-a lăsat geamul în jos pentru a-i arăta în mod explicit celuilalt şofer că nu are de gând să-l lase, a primit o lecţie binemeritată pentru atitudinea lui.” – a povestit acesta.

Chiar dacă soluţia la care apelează şoferul camionetei nu este tocmai ortodoxă, partenerul lui de trafic îşi va învaţă bine lecţia. Videoclipul a fost vizionat de peste 553.000 de ori pe Facebook fiind partajat de mai mult de 7200 de ori.