Radio Simplu

ȘOC TOTAL: Cum arată acum femeia care și-a făcut 350 de OPERAȚII ESTETICE! Incredibil în ce locuri a ajuns bisturiul..

GALERIE FOTO (7)

În cea mai mare parte a vieții sale, Alicia Douvall a umblat cu fața tumefiată din cauza operațiilor estetice, însă asta nu a oprit-o. Modelul în vârstă de 40 de ani având la activ în jur de 350 de intervenții care au costat-o în jur de 2,4 milioane dolari, scrie Viva.

Alicia a început să-și facă intervenții estetice de la 17 ani, când a început cu mărirea bustului. Două decenii mai târziu a devenit cunoscută întregii lumi drept „Femeia cu 350 de intervenţii”.

Alicia Douvall, născută Sarah Howe, a ținut prima pagină a publicațiilor mai întâi ca model, iar apoi datorită relațiilor pe care le-a avut cu celebrități ca Simon Cowell, John Terry, Dean Gaffney și Mickey Rourke.

Model, socialite și star de reality show – Alicia a fost mai toată viața ei plină de bandaje și de vânătăi de la liftinguri de față, de posterior, măriri de sâni și o mulțime de alte intervenții la care unii nici măcar nu se pot gândi.

Mai mult, a fost la un pas de moarte după ce implanturile fesiere i-au explodat, iar când a devenit mamă nici măcar nu i-a putut zâmbi propriului copil, pentru că operațiile faciale nu-i permiteau asta…

În momentul în care chirurgul tău estetician îți promite că vei arăta ca Angelina Jolie, dar rezultatul este devastator, ar trebui să te înveți minte, însă Alicia n-a făcut-o! „Asta mi-a zis chirurgul meu – n.red. că o să arate ca Angelina Jolie -, dar am fost proastă că l-am crezut. În loc, arătam ca un extraterestru. Chiar și Georgia, fiica mea, mi-a spus: Dumnezeule, trebuie să repari asta!, iar ea nu-mi spune niciodată că arăt rău”, a povestit Alicia.

E de înțeles de ce fiica Aliciei nu și-a făcut până la această vârstă nicio operație estetică și nici nu are de gând! Mama ei e cel mai bun exemplu de „așa nu”.