Radio Simplu

Andra și Cătălin Măruță, ceartă în public. Totul a plecat de la bani

Despre Andra și Cătălin Măruță se poate spune că au demonstrat, de-a lungul timpului, reușita în ceea ce privește un mariaj demn de laudă. Sunt fericiți unul alături de celălalt și, bineînțeles, în postura de părinți, iar micile ”înțepături conjugale” – inevitabile, de altfel, într-o realitate absolut normală – nu au reușit să le afecteze încrederea reciprocă.

Bineînțeles, apar și unele situații ceva mai… delicate, generate de anumite motive, unele financiare. Iar Andra a ”urcat” pe pagina sa de socializare un scurt filmuleț alături de care a postat și un mesaj sugestiv. Totul a pornit de la o controversă. Cătălin Măruță dorea să ajungă la un bancomat pentru a avea și cash în buzunare, iar Andra a dorit, neapărat, să îl convingă că este mult mai sigur să ții banii pe card.

”Rar ne certăm, dar și când ne apucă, nu mai reușim să plecăm de acasă! Așa a fost și aici, ne-am apucat să dezbatem după ce Catalin insista să mergem la bancomat să aibă 💸 în portofel. Am reușit să îl conving că e mai ușor, mai simplu și mai sigur cu banii 💳 pe card? Hai sa vedeți!”, a scris Andra, invitându-și fanii să urmărească clipul postat.

Care este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță
Atunci când vine vorba despre defecte, Andra spune că soțul său are o problemă legată de… telefon. Chiar insistă asupra ideii și mărturisește că jumătatea-pereche ”i-a mâncat zilele” cu telefonul.

“Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla”, a spus Andra, după care a enumerat, totuși, și câteva dintre calitățile lui Cătălin. „Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a dezvăluit artista. La rândul său, Cătălin Măruță a dezvăluit… cel mai mare defect al Andrei: “Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ‘ușor, ușor, ușor’! Are chestia asta mereu, pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”.