Radio Simplu

Șoc în lumea maneliștilor! Narcisa a vrut să o omoare pe fosta iubită a lui Nicolae Guță, Beyonce de România

Încurcate mai sunt căile iubirii și ei știu asta mai bine ca oricine! Între Nicolae Guță, Narcisa și Beyonce de România a fost un adevărat scandal în urmă cu câțiva ani, iar fosta iubită a manelistului a făcut, la vremea respectivă, acuzații grave.

Beyonce de România a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Nicolae Guță, bărbatul căruia i-a și oferit o fetiță, pe Anais. Cu toate că cei doi au fost liniștiți o perioadă, la începutul relației s-au lovit de multe piedici, iar cea mai puternică dintre toate a fost, de departe, Narcisa Guță, cea care a tras „cu dinții” ca manelistul să rămână cu ea.

Șocant este faptul că în urmă cu câțiva ani, Beyonce de România a declarat pentru „Acces Direct” că Narcisa Guță a vrut să o omoare, dorindu-și să dea cu mașina peste ea. Din fericire, nu s-a produs nicio tragedie.

Încă de când a aflat că Nicolae Guță are o relație cu Beyonce de România, Narcisa s-a opus total poveștii de iubire dintre cei doi. Mai mult, nu a ratat nicio ocazie să o jignească pe iubita fostului soț, în public, la tv.

„Ce pot să-i fac lui Guţă? Guţă este un personaj care se îndrăgosteşte una, două, însă e o dragoste ca ploaia. Valoarea mucoasei ăsteia s-a văzut la televizor. I-a făcut ceva ce nu găseşte la mine. Pentru el chestiile astea sunt nişte accesorii. El a căutat la ea ce n-a găsit la mine. Nu a avut jucării când era mic. Nu trebuia să se afişeze cu maimuţa asta care a înşirat toată spuma maneliştilor”, a spus Narcisa la „Acces Direct”, în anul 2013, despre Beyonce de România.