Radio Simplu

Smiley și Gina Pistol, împreună în vacanță! Cum s-au fotografiat la plajă

GALERIE FOTO (3)
Smiley şi Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cele două vedete sunt atât de secretoase în legătură cu relaţia loc încât încă mai există persoane care nu sunt convinse că cei doi sunt împreună.
De data aceasta Smiley şi Gina au arătat dovada iubirii lor. Ei au plecat împreună în vacanţă şi s-au pozat pe plajă. Deşi nu apar în aceeaşi fotografie, este lesne de înţeles că sunt în acelaşi loc şi că se distrează de minune în doi.
Nici apropiaţii lor nu au făcut prea multe dezvăluiri de-a lungul relaţiei celor doi îndrăgostiţi. Doar celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu i-a dat de gol la un moment dat.
„Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Şi cu Smiley am apucat să mă cunosc şi este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet şi o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârşit cred că… pare că s-a apropiat mai mult aşa decât s-ar fi apropiat în anii trecuţi sau în celelalte relaţii. Este fericită şi asta e important. Dacă ea e fericită şi noi suntem fericiţi. Când o să o văd aşa bosumflată şi cu ochii umflaţi de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.