Radio Simplu

Smiley, juratul de la Vocea României, primele declarații despre relația cu Gina Pistol. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Smiley și Gina au fost mereu unele din acele persoane publice care au reușit să-și păstreze viața intimă departe de ochii curioșilor. Cu toate că se zvonește deja de multă vreme despre relația celor doi, niciunul nu a venit să confirme sau să infirme acest lucru. Ce a spus juratul de la Vocea României despre relația cu Gina Pistol?

Smiley, despre relația cu Gina Pistol
Smiley, iubitul jurat de la Vocea României, a făcut primele declarații despre relația dintre acesta și Gina Pistol. Cu toate că se zvonește deja de o lungă perioadă de o poveste de dragoste dintre cele două vedete autohtone, nu a confirmat niciunul din cei implicați acest lucru. Ei bine, a venit momentul pentru mai multe detalii picante pe care chiar Smiley le-a făcut. Cunoscutul cântăreț a vorbit pentru prima dată despre ceea ce trăiește alături de gazda emisiunii Asia Express, pentru unica.ro. Se pare că nu doar că aceștia se iubesc, ci deja au trecut la pasul următor, astfel că s-au mutat împreună. Fostul component al trupei Simplu a povestit cum este atmosfera în doi.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).”
Smiley

Smiley, despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Ce declarații incendiare a făcut acesta? Cum este atmosfera în doi
Smiley, despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Ce declarații incendiare a făcut acesta? Cum este atmosfera în doi
Gata! Nu se mai ascund
Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! După câteva semne de întrebare a fanilor în privința relației dintre dintre vedete, Smiley a spus tot adevărul. De ce au evitat confirmarea poveștii lor de iubire până acum?

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”
Smiley