Radio Simplu

Adela Popescu încă suferă după accidentul de acum o lună. Cum a fost surprinsă alături de Radu Vâlcan

Adela Popescu, una dintre gazdele emisiunii ”Vorbește Lumea”, încă suferă după accidentul suferit acum o lună. Cum a fost surprinsă vedeta alături de soțul ei, Radu Vâlcan?

Adela Popescu încă suferă după accidentul de acum o lună
Adela Popescu, una dintre gazdele emisiunii de zi ”Vorbește Lumea”, de la PRO TV, a avut de tras în urma accidentului banal pe care l-a avut în urmă cu o lună, chiar înainte de a reveni din vacanță pe platourile de filmare. Prezentatoarea de televiziune s-a ales cu o entorsă și poartă ghips.

În data de 26 august, când s-a întors la muncă, vedeta a intrat în platou cu tocuri și cu fașă elastică la piciorul stâng. Mai apoi, i-a povestit lui Cove, partenerul său în emisiune, că a alunecat pe scări și s-a ales cu entorsă.

”Am ieșit în fugă și m-am prăvălit”
„Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul, mânam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau și a trebuit să plec repede. Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit”, a povestit vedeta.

La o lună, Adela Popescu a fost văzută în oraș, la premiera filmului ”Mo”, în care joacă prietena ei, Dana Rogoz. Artista purta o rochie cu paiete, o geantă mică, pentru a nu o incomoda, într-un picior avea o cizmă cu toc, numai bună de toamnă, iar în celălalt picior, ghipsul.

Cum se descurcă Adela în această ipostază?
„Mă descurc excelent, am învăţat să mă echilibrez, e ca parte din mine. Am două cârje de care mă ajut, însă nu mă menajează nimeni, pentru că trebuie să-mi fac datoria de mamă, de soţie. Ghipsul îl scot cam în două săptămâni, nu este un ghips fix, seara îl îndepărtez, îl scot.

Adela Popescu încă suferă după accidentul suferit acum o lună. Cum a fost surprinsă alături de Radu Vâlcan
Adela Popescu, la premiera unei pelicule
Acasă mă ajută părinţii, Radu Vâlcan, soţul meu, care momentan nu mai este plecat peste mări și țări, la filmări. M-am întors la emisiunea «Vorbeşte lumea» şi sunt fericită, nu ştiam dacă o să mă mai regăsesc acolo, însă am intrat repede în pâine. Din prima zi am spart gheaţa şi a fost foarte ok!”, a spus Adela Popescu, pentru click.ro.