Radio Simplu

Simona Halep in culmea fericirii! Cumnata ei este insarcinata?

GALERIE FOTO (2)

Veste buna in familia Halep! In plina pandemie de coronavirus, familia se pare ca se va mari cu un nou membru. Simona Halep este foarte fericita si nerabdatoare, mai ales ca familia este atat de importanta pentru el.

Chiar daca turneele de tenis la care trebuia sa participe au fost anulate sau amânate și nu mai poate juca pentru a fi încoronată ”regină” pe terenurile ”sportului alb”, Simona Halep are un mare motiv de bucurie.

Se pare că familia Simonei Halep se va mări in viitorul apropiat, iar cea care se ocupă de sporirea fericirii este cumnata marii jucătoare de tenis și, totodată, una dintre cele mai bune prietene ale vedetei, Luminița Halep.

Zilele trecute, în familia Simonei Halep a fost o petrecere pe cinste, în intimitatea casei vedetei, pentru ca Nicolae, fratele ei a implinit 34 de ani.

Dar, ceea ce este, cu siguranță, un motiv de bucurie uriașă pentru Simona Halep este vestea pe care se pare că a primit-o de la prietena și cumnata ei, Luminița. Mai exact, potrivit wowbiz.ro, Luminița pare să fie însărcinată, iar Simona Halep este nerăbdătoare să devină, din nou mătușă și, probabil, nașă pentru copilul fratelui și cumnatei sale. Acest lucru se poate vedea si intr-o imagine publicata pe retelele de socializare.

Luminița Halep este soția lui Nicolae, fratele campioanei Simona Halep. Deși este o apariție fermecătoare și cu bun gust, Luminița nu este deloc excentrică și nu dorește să iasă în evidență prin popularitatea cumnatei sale. Luminiţa şi-a unit în 2017 destinele cu Nicolae, fratele Simonei. Născută la Constanţa, în iulie 1992, cumnata Simonei a studiat la Universitatea „Ovidius” şi provine dintr-o familie de muzicieni. Părinţii săi au cântat în formaţia Kavalla.