Radio Simplu

Simona Halep, campioana la Montreal Rogers Cup

Finala de la Montreal – SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS – Rezultat final: 7-6 (6), 3-6, 6-4.

Numarul unu Mondiala WTA si castigatoarea Grand Slam-ului de la Paris a castigat si trofeul la Montreal Rogers Cup.

Simona Halep facut o supriza extrordinara dupa dezamagirea suferita la Wimblendon, cand a fost eliminata de catre Su-Wei Hsieh (Taiwan, 48 WTA)! Principalul motiv pentru pierderea suferita fiind starea mentala a sportivei noastre. Aceasta a declarat dupa Wimblendon:

Sunt obosită mental, pentru că am avut un an extrem de încărcat. Am câştigat un turneu de Grand Slam şi am jucat o altă finală, la Australian Open. Chiar dacă au trecut mai bine de 5 luni de atunci, toată presiunea e încă în corpul meu. Vreau să fac orice altceva decât tenis. Vreau să mă relaxez, pentru că am dat totul pentru tenis în ultima perioadă. Vreau să fiu un om normal, o fată normală pentru două săptămâni.

Două-trei săptămâni de odihnă, apoi reintru în programul normal. Urmează US Open, dar mai întâi vor fi turneele din US Open Series. Următorul turneu va fi în Canada, mă voi pregăti pentru el.

Antrenorul Simonei, cel care a ajutat-o pe sportiva sa ajunga pana aici, a anuntat ca relatia dintre ei doi este una foarte buna si ca isi doreste sa colaboreze si pe viitor cu Simona.

Darren Cahill si Simona Halep au început colaborarea în cadrul programului adidas, firmă care a fost sponsorul tehnic al Simonei timp de patru ani, după care a devenit antrenorul ei cu normă întreagă.

O antrenez pe Simona de trei ani si jumatate si sper ca vor fi mai multi ani de acum inainte!