Radio Simplu

Simona Gherghe, deranjată de mamele care o critică online: „Știți, genul ăla de persoană”

Simona Gherghe s-a lovit de un fenomen foarte bine cunoscut, mai ales în mediu online. Cel al mamelor atotștiutoare, care își dau mereu cu părerea și îi critică pe toți cei care nu fac cum cred ele că este mai bine.

Deranjată de comentariile primite atunci când a împărtășit o imagine din prima zi de diversificare alimentară a fiului ei, Simona Gherghe a realizat un clipuleț în care își varsă „frustrarea” și în care le transmite acestor persoane un mesaj.

Simona Gherghe, criticată pentru mâncarea copiilor
„M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic”, își începe Simona Gherghe povestea, adăugând rapid că, da, este vorba de plastic, dar unul fără BPA, special pentru copii. „M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă… I-am explicat, da, sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac”.

Dar nu acest comentariu a fost cel mai neplăcut pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea a continuat cu cazul unei a doua mame, care a avut de adresat niște cuvinte ce au deranjat-o și mai mult.

„Mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița”, a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe: „Un pic de modestie nu ne-ar strica”
Atunci a oferit și lămuriri. Vedeta a spus că i-a explicat doamnei cu pricina că fiul ei era în prima sa zi de diversificare, perioadă în care abia dacă se atinge de o furculiță sau două. Și deși a dat lămuriri, Simona Gherghe spune că nu a contat deloc pentru mama cea nervoasă, care devenea din ce în ce mai agresivă. A continuat apoi menționând că se consideră o mamă informată, care face tot ce-i mai bine pentru copilul ei, doar ea fiind în măsură să știe cum să îl crească și că mereu se consultă cu pediatrul său.

„Știți, genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care dețin controlul absolut și adevărul suprem”, a mai spus Simona Gherghe, care a concluzionat spunând că nu-și va permite niciodată să dea sfaturi și că mereu va asculta de medicul ei pediatru, nu de opiniile de pe Facebook sau Instagram. „Un pic de modestie nu ne-ar strica”, a tras Simona Gherghe linie, la final.