Radio Simplu

Si dupa 17 ani aceasta melodie inca iti intra la inima!

„Could I Have This Kiss Forever” – interpretata de catre Enrique Iglesias si regretata Whitney Houston, este o melodie care a reusit sa intre la inimile ascultatorilor chiar de la prima auditie.

Acum dupa aprozimativ 17 ani de la lansarea acestei piese inca o ascultam cu drag si traim aceleasi emotii ca si cum ar fi pentru priama oara cand o auzim.

Cântăreţul Enrique Iglesias (42 de ani) şi fosta tenismenă Anna Kournikova (36 de ani) au devenit părinţi de gemeni, sâmbătă, la Miami, luându-şi fanii prin surprindere după ce au păstrat foarte bine secretul în ceea ce priveşte sarcina.

Pe 16 decembrie, Anna Kournikova a adus pe lume un băiat şi o fetiţă, care vor primi numele de Nicholas şi Lucy, potrivit unor surse apropiate cuplului citate de TMZ.

Rusoaica Anna Kournikova şi artistul de origine spaniolă Enrique Iglesias sunt împreună de 16 ani, dar au fost întotdeauna extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată. S-au cunoscut în 2001, când fosta tenismenă a fost protagonista unuia dintre videoclipurile cântăreţului – „Escape“.

Deşi cei doi nu şi-au dezvăluit niciodată statutul relaţiei lor, anul trecut, Anna Kournikova a dat naştere speculaţiilor despre mariaj când a fost surprinsă purtând un inel cu diamant galben pe degetul inelar al mâinii stângi.

În 2014, fiind întrebat dacă are în plan să ajungă în faţa altarului alături de partenera lui, Enrique Iglesias a răspuns: „Este o nouă eră! Un act nu garantează fericirea. În plus, stăm foarte bine la capitolul sex şi dragoste“. În 2016, artistul a stârnit confuzie în rândul fanilor, sugerând că este posibil ca perechea să fi făcut marele pas.

„Nu cred că ai nevoie de o hârtie pentru a arăta că iubeşti pe cineva“, a declarat Enrique pentru E!News, dar întrebat dacă are vreo intenţie să se căsătorească, cântăreţul a adăugat: „Cine ştie ce rezervă viitorul…sau trecutul…ha-ha!“.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat vara aceasta, fiul lui Julio Iglesias a spus că în ciuda vremii îndelungate de când sunt împreună, el şi Anna nu plănuiesc să se căsătorească în viitorul apropiat şi a ţinut să precizeze că ei trăiesc deja viaţa unui cuplu căsătorit în multe feluri.

„Suntem la fel de fericiţi. Ajungi într-un punct în care ai fost cu cineva atâta vreme încât consider că eşti ca şi căsătorit. Cred că singura diferenţă este că nu ai ajuns în faţa altarului“, a declarat Enrique Iglesias pentru „The Sun“.