Radio Simplu

10 dintre cele mai ciudate trend-uri de pe Internet pe care nu ar trebui să le încerci dacă ții la sănătatea ta

GALERIE FOTO (11)


Internetul este plin de mii de trend-uri de scurtă durată, fiecare aparent mai ciudat decât ultimul. Cu toate că aceste trend-uri ajung să fie la modă și urmate de numeroși adepți, este important să ne dăm seama care este linia dintre normal, penibil  și chiar periculos.

 

1. Provocarea Kylie Jenner

Buzele pline și voluptoase sunt un vis al multor fete și băieți datorită lui Kylie Jenner și a produselor sale ce stabilesc trend-uri. De aici a apărut provocarea incredibil de nesigură a buzelor care a șocat oamenii pe Internet, cel puțin.

Provocarea a constat în a face o fotografie a buzelor cu dimensiunile lor obișnuite, urmată folosirea unui pahar pe post de vacuum și afișarea rezultatului îngrozitor.

2. 100 de straturi din orice

Fie că este vorba despre fond de ten, corector sau lac de unghii, anul 2017 va fi pentru totdeauna cunoscut în mintea noastră ca anul în care utilizatorii de YouTube au încercat să strângă 100 de straturi de orice este posibil pe corpul lor.

3. Barba cu slipici

Sclipirea excesivă nu este doar pentru fete. Ce zici de sclipiciul pe barba bărbaților? Trebuie să fie destul de trendy, nu-i așa? Acești bărbați au reușit chiar să-și dezvolte un cont Instagram incredibil de reușit, decorându-și bărbile cu tot felul de lucruri neobișnuite.

4. Selfie în timp ce bați palma cu tine însuțiî

Ai încercat vreodată să bați palma cu tine însuți în timp ce faci un selfie?  Poate că vei crede sau poate că nu, dar această provocare este una destul de virală în mediul online și tot mai multe persoane încearcă să o îndeplinească.

5. Săritul de pe o stâncă

Aceasta vine din Marea Britanie. Deși saltul de pe o stâncă a fost întotdeauna de interes atât pentru adolescenți, cât și pentru copii, copiii de la vârsta de 11 ani acum sar neînfricați de pe de stânci incredibil de înalte.

6. Părul de la axilă vopsit

Iubești să îți vopsești părul și să experimentezi cu niște culori nebunești? De ce să te oprești doar la părul pe c are îl ai în cap? Axilele tale reprezintă un alt loc minunat pentru a experimenta colorarea parului.

7. Unghii îmblănite

Apărând printre noi din cele mai neașteptate locuri, trend-ul unghiilor îmblănite se îndreaptă spre multe conturi de pe Instagram. Cel puțin este blană artificială, nu?

8. Fața cu scotch

Nu se știe exact ce trebuie să obțină acest trend destul de ciudat, dar studiourile de filme de groază pot lua cu siguranță câteva sfaturi de la acest trend care reușește să creeze niște imagini destul de ciudate.

9. Provocarea scorțișoarei

Scorțișoară fin măcinată nu este bună pentru a fi inhalată în plămâni. Dar din anumite motive, toată lumea e încă dornică să încerce această provocare care reușește să pericliteze sănătatea unei persoane.

10. Pistruii falși colorați 

Putem înțelege, pistruii sunt drăguți, dar desenând pe tine pistrui plini de strălucire, plini de culoare? Aceasta este o alegere îndrăzneață să spun cel puțin. Unii oameni chiar își tatuează astfel de însemne.