Radio Simplu

Și-au sacrificat sănătatea de dragul siluetei! Cele mai periculoase cure de slăbire urmate de vedete

GALERIE FOTO (4)

Preocupate de imaginea lor, vedetele din showbiz au luat, de-a lungul timpului, măsuri extreme din dorința de a slăbi rapid și de a arăta bine: s-au înfometat, au apelat la pastile de slăbit sau au recurs la diete-minune, care le-au pus sănătatea pe butuci.

Simona Gherghe a avut dintotdeauna o siluetă impecabilă, însă au fost momente când a considerat că nu e îndeajuns de slabă. În urmă cu câțiva ani, după ce a luat câteva kilograme, a considerat că soluția cea mai rapidă și mai la îndemână pentru a slăbi este să ia pastile.

„M-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci, am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun: am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap. A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat. Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni! Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis… A fost o prostie ce am făcut”, a mărturisit apoi Simona Gherghe.

Nico a tras recent o sperietură zdravănă din cauza unei diete la care a apelat în încercarea de a topi kilogramele în plus. „Dukanul nu o să-l mai țin niciodată, pentru că mi-a fost rău. Am avut un șoc foarte, foarte nasol. Nu știu ce s-a întâmplat. Doar primele zile am ținut, după care m-a luat cu tremurici, am ajuns până la urmă la perfuzii și apoi a trebuit să iau vitamine. Am slăbit 7 kilograme în 7 zile, adică 1 kilogram pe zi, dar și acum spun același lucru: Dukan nu o să mai țin niciodată!”, a declarat cântăreața, potrivit România TV.

Cântăreața Alexandra Stan a trecut și ea printr-o experiență traumatizantă în urmă cu câțiva ani. Atunci, vedeta a decis să se priveze de mâncare pentru a arăta bine. „Când am fost mică am fost slabă, dar țin minte că la începutul carierei internaționale am fost în Franța și am început să mănânc preparatele lor delicioase. Îmi place să mănânc bine, să gătesc și m-am îngrășat 7 kg. Aveam 54 de kilograme, nu mai eram eu, aveam ochii mici, eram umflată la față, iar băieții făceau mișto de mine. Nu am avut altă șansă decât să mă înfometez. Mâncam foarte puțin, doar salate, dar asta era, trebuia să mă înfometez”, a povestit Alexandra în 2012, într-o emisiune TV, precizând că a leșinat și că a ratat un concert din cauza acestei privări de mâncare.