Radio Simplu

Și-a sunat iubitul printr-un apel video, iar când a văzut-o, acesta a trimis-o de urgență la spital! Ce au descoperit medicii

Niciodată nu știi că un lucru banal și neînsemnat pentru tine este cel care îți poate salva viața, la un moment dat.

O tânără, în vârstă de 19 ani, a descoperit că are o tumoare uriașă în capul ei, într-un mod de-a dreptul inedit și pentru care va rămâne întreaga viață recunoscătoare.

Meghan Barker și-a sunat iubitul printr-un apel video, iar acesta a sesizat că se întâmplă ceva ciudat cu ochiul său. Acesta i-a zis că unul dintre ochi are o formă ciudată.

Tânărul a observat că iubita lui are o problemă la ochi, iar Meghan a spus inițial că i se întâmplă acest lucru din cauza alcoolului. La presiunea iubitului său și a familiei sale, aceasta a mers la medic, iar acesta a descoperit cauza reală a afecțiunii sale, după ce au fost efectuate mai multe analize.

Temându-se că poate a fost alergică la genele false sau a suferit o infecție, a mers la medic, iar testele au dezvăluit în cele din urmă o tumoare benignă în sinusurile ei.

Medicii au găsit o tumoare uriașă în capuk lui Meghan, care a fost operată de urgență.
Potrivit mirror.co.uk, după trei zile de spitalizare, Megan a fost trimisă acasă, iar acum așteaptă rezultatele intervenției, pentru a vedea dacă tumoarea este una malignă ori benignă.

„Când mi s-a întâmplat, am căutat online simptome și, de asemenea, imagini cu privire la ceea ce aș putea avea și nu am putut găsi nimic, așa că am vrut să arăt oamenilor”, a dezvăluit tânăra care speră ca toată lumea să fie mai atentă la orice problemă de sănătate care ar putea apărea.

Loading...