Radio Simplu

Le-a mărturisit părinților că s-a îndrăgostit și că vrea să meargă la el în vizită. Când aceștia au auzit despre cine este vorba, i-au luat pașaportul și și-au trimis fiica la psiholog. De ce au recurs la aceste gesturi:

Pentru un părinte, nimic nu este mai greu decât să descoperi că fiul sau fiica se căsătorește cu o persoană nepotrivită.

Iar când fiica în vârstă de 19 ani le-a spus părinților săi că se căsătorește cu un bărbat cu 35 de ani mai în vârstă, aceștia au rămas fără cuvinte.

Michaela Matson, din Nebraska, și-a dat seama că William Madera, în vârstă de 53 de ani, este alesul ei, chiar din primele momente în care au vorbit.

Când au aflat acest lucru, părinții Michaelei și-au exprimat dezaprobarea și i-au interzis să îl vadă. Pentru a o împiedica să ajungă la el, aceștia i-au luat pașaportul, ca să nu meargă până la William, care locuiește în Alberta, Canada. Iar ca să se asigure că este în regulă, părinții au trimis-o chiar și la psiholog.

„Prima dată când i-am văzut poza lui William, m-am gândit că este chipeș și am fost atrasă de el imediat. Mi-au plăcut nasul lui, pentru că este drăguț și strâmb pentru că mama sa i l-a rupt când era mic, dar și cei mai frumoși ochi care îți iau respirația, pur și simplu”, a dezvăluit Michaela.

Nu a știut cine este la început, însă i-a atras atenția și după ce au început să vorbească, și-a dat seama că este îndrăgostită de el. Și, în ciuda dezaprobării părinților, a mers 1500 de mile ca să îl viziteze. A reușit să își scoată un nou pașaport, să strângă bani și să ajungă la William, care o aștepta cu nerăbdare.

Acum, cei doi se gândesc să se căsătorească la anul și s-au logodit foarte repede după ce s-au întâlnit. Iar când cei din jur se uită la ei și cred că sunt tată și fiică, ei preferă să treacă mai departe.

„Am fost numită de câteva ori fiica lui, însă el cu mândrie le spune că sunt logodnica lui, alteori râdem în timp ce ei își cer scuze”, a mai spus Michaela.