Radio Simplu

Și-a comandat o pereche de blugi online, i-a primit a doua zi și i-a probat imediat. Însă, când a văzut ce se ascunde într-un buzunar, i s-a făcut rău instantaneu: „Este dezgustător”, ce a găsit acolo

A devenit o obișnuință să comandăm tot felul de lucruri, iar hainele sunt printre obiectele preferate, mai ales de către femei.

Nu ai nevoie decât să dai niște click-uri ca să finalizezi comanda și astfel eviți aglomerația din magazine.

Însă, o femeie din Marea Britanie a avut parte de una dintre cele mai neplăcute suprize din viața ei. Profitând de faptul că a început sezonul de reduceri, de după sărbătorile de iarnă, aceasta a decis să își comande online o pereche de blugi. A plătit 89 de lire sterline și știa că va primi acasă o pereche de jeans de calitate.

Christine Evans i-a așteptat cu nerăbdare și se pregătea să îi probeze, când a descoperit un lucru șocant într-un buzunar de-al blugilor.

Când a deschis coletul, nu s-ar fi așteptat la această surpriză și a trecut la verificarea blugilor pentru a vedea dacă au etichetă și este măsura potrivită.

De meserie asistentă medicală, aceasta a decis să facă publică descoperirea ei și să tragă un semnal de alarmă.

Christine a probat perechea de jeans și a realizat că se află ceva într-un buzunar. A băgat mâna în buzunar ca să vadă, când a avut parte de o surpriză neplăcută: o pereche de lenjerie intimă folosită era în buzunar, iar Christine nu știe cum de a fost posibil așa ceva.

Firma producătoare a văzut postarea femeii și a asigurat-o că totul va fi remediat cât mai curând, însă întrebarea rămâne în continuare: Cum a ajuns acel lucru înăuntrul blugilor?