Radio Simplu

Lucian Fedeleș, un polițist de 32 de ani, a mers la o bătrână acasă, după ce aceasta a reclamat că i-a dispărut o butelie de aragaz. Dar, ajuns acolo, a descoperit că… Ce a găsit polițistul? S-a întâmplat chiar în casa vecinului

Un polițist din Mogosești Siret a devenit eroul zilei, după ce, în urma unei reclamații pentru o butelie dispărută, a salvat un om din ghearele morții.

Lucian Fedeleș, un polițist în vârstă de 32 de ani, a mers la o bătrână acasă, după ce aceasta a reclamat că i-a dispărut o butelie de gaz. Dar, când a ajuns acolo, a descoperit cu stupoare ce se petrecea în casa vecinului acesteia, pe care a reușit în extremis să-l salveze din ghearele morții.

„#PolițistulZilei este colegul nostru de la Mogoşeşti Siret, care şi-a riscat #viaţa pentru a salva un bărbat

La primele ore ale dimineţii, colegul nostru, agent principal de poliţie Fedeleş Lucian, din cadrul Postului de Poliţie Mogoşeşti Siret – I.P.J. Iași, a fost sesizat de o bătrână, de 78 de ani, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustrasă o butelie de aragaz.

În timpul efectuării cercetărilor la faţa locului, a simţit un miros puternic de gaz metan stabilind că acesta venea de la locuinţa unui bărbat, învecinată cu casa bătrânei.

#Poliţistul a constatat că bărbatul avea uşa de acces în locuinţă închisă, însă întrucât mirosul de gaz metan era din ce în ce mai puternic, împreună cu vecinii a pătruns în interior. Lângă bărbat a observat două butelii pentru aragaz ce aveau robinetele deschise şi care emanau gaz metan, iar cel în cauză avea leziuni la încheietura mâinii stângi ce sângerau.

Poliţistul a închis de îndată robinetele celor două butelii, apoi a scos persoana din încăpere şi i-a aplicat un garou pe braţ pentru oprirea hemoragiei. De asemenea, a fost solicitat un echipaj medical, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, viața lui nefiind pusă în pericol.

Tot din verificări au rezultat indicii că una dintre buteliile din locuinţa bărbatului ar fi fost sustrasă de la bătrâna de 78 de ani.

Colegul nostru, agent principal de poliţie Fedeleş Lucian este încadrat din sursă externă, în anul 2016 şi are 32 de ani”, se arată într-un comunicat pe internet al Poliției Române.