Radio Simplu

Semne ca un barbat te foloseste

Cele mai ascunse semne ca un barbat te foloseste. Nimeni nu ti-a prezentat aceasta lista pana acum. Daca vrei sa afli ca esti doar jucaria lui si nimic mai mult, citeste randurile de mai jos.

6 semne ca un barbat te foloseste:

1. Minte mult si o face intr-un mod inocent

Nu exista inocenta la oamenii maturi, cel putin atunci cand minciunile sunt spuse in fiecare zi. Daca esti in cautarea unei relatii serioase, iar barbatul de langa tine iti indruga intruna gogosi si tu te prinzi, ar fi cazul sa te gandesti ca nu e el prea prost pentru ca nu isi da seama ca te prinzi, ci ca are un interes ascuns: sa te imbrobodeasca cum vrea el.

2. Totul i se pare perfect in relatie

Atunci cand un barbat vrea o femeie numai pentru dormitor, nu ii va reprosa niciodata nimic. Pentru el, totul poate functiona mecanic. Atunci cand hormonii trepideaza, iti poate spune vrute si nevrute: cat de perfecta esti, cat de bine va sta impreuna etc.

Intr-o relatie serioasa, tot timpul vor fi lucruri care nu vor conveni unei parti sau alteia. Verbalizate, acestea ajuta cu adevarat la consolidarea perechii.

3. Te critica doar atunci cand refuzi sa faci amor cu el

Totul e bine si frumos cata vreme ii raspunzi avansurilor sau il imprumuti cu bani ori il ajuti in sarcini pentru care e prea lenes. Cand are nevoie sa ii calci o camasa, te va cadorisi cu complimente cate n-au primit toate femeile intr-o viata. Cand nu il rasfeti si nu ii faci de mancare, incetezi sa mai fii femeia perfecta, femeia visurilor sale.

4. Nu vrea sa iasa in oras cu tine

Daca evita sa iesiti impreuna, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare in legatura cu acest lucru. Barbatii care le folosesc pe femei prefera sa le tina doar pentru ei.

5. Iti spune cate sacrificii face pentru relatie

Chiar daca nu face mare lucru, in momentul in care va spala o farfurie sau isi va calca propria camasa, iti va scoate ochii o saptamana. Acelasi lucru se aplica si la dusul gunoiului sau facutul patului.

6. Are mereu argumente sa te contrazica. Nu isi cere iertare niciodata

O persoana care le foloseste pe cele din jur pentru atingerea propriilor scopuri nu va recunoaste nici in ruptul capului unde a gresit. Tactica este destul de logica: el face tot posibilul sa te faca pe tine sa te simti vinovata de absolut orice ca sa te aiba la picioarele sale.