Radio Simplu

Semne că iubitul tău nu te respectă

Respectul este esențial într-o relație, iar lipsa lui este motiv să de despărțire. Vezi cum îți dai seama că iubitul tău nu te apreciază.

Flirtează de față cu tine

Poate nu ești o femeie geloasă, dar asta nu înseamnă că nu meriți să fii respectată! Dacă iubitul tău flirtează cu alte femei de față cu tine, înseamnă că nu te apreciază și nu îi pasă de sentimentele tale. Înțelegem, femeile frumoase sunt greu de ignorat, dar dacă nu stați lipiți unul de altul în fiecare secundă a vieții sale, nu este un efort mare să se uite doar la tine când sunteți amândoi. Până la urmă, singur este liber să facă ce vrea!

Te critică!

Când doi oameni se îndrăgostesc, trec cu vederea peste micile defecte! Dacă te critică constant și dacă vrea să te schimbe, este un semn că nu corespunzi așteptărilor sale. Omul care te iubește te respectă prea mult pentru calitățile tale ca să vrea să te doboare pentru defectele tale.

Îți spune ce să faci sau ce să porți

Un bărbat obsedat de control trebuie ținut cât mai departe. Când îți dictează fiecare pas din viața ta, este clar că nu respectă prea mult cine ești și nu are încredere în ce poți să faci. În plus, te tratează ca pe o proprietate și aceste situații nu se încheie niciodată bine.

Nu te ascultă!

Când un bărbat nu ține cont de părerile tale, înseamnă că nu te respectă. Aceeași concluzie o poți trage și dacă insistă să faceți în pat lucruri care nu îți plac. Nu permite nimănui să treacă peste dorințele tale, pentru că sunt importante!

Te compară cu fosta

Dacă te face să simți că nu te compari cu fosta lui iubită, este cazul să îl părăsești. Un bărbat care te tratează ca și cum ai fost a doua lui alegere nu te merită.