Radio Simplu

6 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă NICIODATĂ pentru bărbatul pe care îl iubeşte

Cel mai puternic sentiment pe care il poate simti un om este dragostea. Dar, afectiunea fata de partener nu trebuie sa o puna pe femeie sa accepte orice situatie.

Orice femeie vrea sa fie admirata si sa se simta protejata in relatie. Pentru a mentine stabilitatea in club, reprezentantele sexului frumos pot accepta orice, iar asta nu e cea mai buna solutie. Iata doar 6 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le accepte din partea barbatului:

1. Nu accepta compromisuri care sa iti ingradeasca libertatea
Nu renunta la standardele si convingerile tale, oricat de mare ar fi presiunea din partea persoanei iubite. Nu trebuie sa renunti niciodata la cine esti. Nu de alta, dar, nu tocmai felul tau de a fi l-a atras pe iubitul tau? Daca incearca sa te schimbe, relatia voastra este sortita esecului!

2. Nu iti schimba aspectul fizic pentru el
Daca bate apropouri ca nu iti sta bine cu actuala coafura sau ca ar trebui sa porti anumite haine, nu e tocmai ok pentru convietuirea voastra. Iubitul tau trebuie sa te vada si machiata si nemachiata. In fond si la urma urmei, tu esti stapana frumusetii tale!

3. Nu iti ascunde inteligenta
Daca opinia ta este diferita de a lui si esti ferm convinsa ca te duce pe o pista gresita, explica-i lucrurile fara a-l face sa se simta inferior. Nu lasa pe nimeni sa te subestimeze, chiar si daca e barbatul care ti-a rapit inima.

4. Nu spune da doar ca sa il faci fericit
Daca simti ca deciziile pe care le ia nu sunt in regula, pentru binele lui, spune-i adevarul. Nu il minti, chiar daca el asteapta confirmarea permanenta din partea ta.

5. Nu iti risca sanatatea pentru el
Daca auzi barbati care comenteaza pe seama femeilor plinute sau extrem de slabe, nu trebuie sa te aliniezi anumitor standarde. Daca te place, ar trebui sa te accepte asa cum esti.

6. Nu renunta la visele tale
Probabil ca el isi imagineaza ca tu vei sta mereu in casa asteptandu-l, insa asta inseamna plafonare pentru tine. Daca vrei sa ai o cariera, mergi pe drumul tau. Trebuie sa inteleaga ca nu mai traim in epoca de lut cand femeile aveau o singura meserie: cea de casnica.