Radio Simplu

Secretul siluetei Anastasiei Lazariuc

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Anul acesta împlinește 66 de ani, însă fascinează și acum cu frumusețea ei. Cântăreața nu-și arată deloc vârsta și a reușit să-și mențină o siluetă fără cusur de-a lungul anilor.

Anastasia Lazariuc a vorbit despre silueta ei, pe care și-o păstrează încă din tinerețe, dar și despre ce anume a făcut să arate atât de bine tot timpul. Celebra artistă susține că o ajută foarte mult genele, pe care le-a moștenit de la mama ei, dar și câteva trucuri pe care le-a furat de la cea care i-a dat viață.

„Fiecare femeie este înzestrată cu frumusețe de la Dumnezeu, dar depinde și de noi și de baza genetică. Dumnezeu ne-a creat pe toți atât de diferit încât degeaba încerc eu să dau sfaturi cuiva sau cineva mie, pentru că noi trebuie să ne cunoaștem corpul și să ne dăm seama ce e bine și ce nu. Pentru mine un exemplu foarte bun a fost mama mea. De fapt, la noi în familie nu e nimeni gras, iar mama…Am furat foarte multe trucuri de la ea și abia când am crescut mi-am dat seama câtă înțelepciune avea o femeie de la țară, simplă. Eu nu știu când mama mea dormea. Eu nu știu când se culca. Eu când mă trezeam, ea era în picioare și făcea ceva, eu mă culcam, ea ultima mergea la culcare. Era foarte activă’, a declarat Anastasia la „Vorbește lumea’.

„Îmi place foarte mult mămăliga și este și foarte sănătoasă.(…) Una-două când nu prea am mâncare sau vin din turnee. Ce să fac de mâncare? Fac repede o mămăligă, se face în cinci minute, și mai pun ce-o fi acolo pe lângă ea’, recunoaște artista.

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc’ a povestit Anastasia Lazariuc.