Radio Simplu

Se taie bani de la pensii! 9 milioane de persoane vor simți pe pielea lor

Cunoscutul economist Adrian Câciu trage un semnal de alarmă extrem de grav cu privire la evoluția nivelului de trei în perioada următoare.

Câciu arată că, dacă până acum guvernarea liberală doar i-a dus pe români cu vorba, abia de acum încolo se vor putea face simțite măsurile de austeritate.

Prin urmare, nu mai puțin de 9 milioane de persoane vor simți pe pielea lor începând din lunile următoare aceste experimente de austeritate, avertizează economistul.

”Lucrurile sunt de o perversitate dureroasă”

”Până acum a fost alint şi păcăleală sau cum se spune în popor „dus cu zăhărelul”. De acum încep TĂIERILE.

Se taie bani de la alocaţiile copiilor aşa cum au fost stabilite acestea prin legea 14/2020 în vigoare din ianuarie 2020.

Se taie bani de la pensii aşa cum au fost prinse ele în bugetul de asigurari sociale de stat adoptat prin asumarea răspunderii Guvernului prin legea nr. 6/2020.

Aici lucrurile sunt de o perversitate dureroasă pentru 5 milioane de oameni. Bugetul asigurărilor sociale stat a fost adoptat prin ASUMAREA RĂSPUNDERII de către aceiaşi oameni care astăzi uită ce și-au asumat şi taie din buget”, a scris marți Adrian Câciu pe Faecebook.

”Veți rămâne în fundul gol”

”Mai au și obrăznicia să spună că ei cresc pensii în contextul în care vor tăia 7,5 miliarde lei de la bugetul BAS.

Votați-i! Vânzătorii de gogoşi şi de himere vă cumpără pe bază de iluzii ieftine. Veți rămâne în fundul gol dar ce nu faceţi voi pentru astfel de personaje consecvente care vă lasă să trăiţi în sărăcie.

9 milioane de persoane vor simți pe pielea lor începând din lunile următoare aceste experimente de austeritate.

Referitor la profesionalism – şi Dorel de pe macara era mai pregătit și mai consecvent! Devine evident faptul că nu îi merităm!

Prea preţioşi pentru a se uita la suferinţa unui popor!”, a încheiat economistul.