Radio Simplu

Se plimba prin PĂDURE când a găsit o GOGOAȘĂ URIAȘĂ de peste 10 KILOGRAME! Când a aflat CE E și-a făcut cruce și a MUȘCAT din ea: ,,Chestia asta poate să HRĂNEASCĂ 15 oameni??” E incredibil ce e DE FAPT

GALERIE FOTO (2)

Această femeie se plimba printr-o frumoasă zonă de țară atunci când a făcut o descoperire care i-a uimit pe toți cei care au aflat de ea. Ce e obiectul uriaș pe care îl ține în brațe?

Ea a găsit o anumită specie de ciupercă comestibilă care ajunsese la dimensiuni impresionate, de fapt este cea mai mare de felul ei care a fost găsită vreodată! Era suficient de mare pentru a hrăni 15 oameni. Unii oameni se referă la ceea ce în engleză se numește ,,puffballs”, drept ciuperci pentru micul dejun, asta deoarece merg foarte bine cu omleta.

Ciuperca asta era atât de mare încât a avut nevoie de ajutor pentru a o duce la birou. Femeia care a făcut descoperirea era șocată: e pentru prima dată când descoperă ceva asemănător, deși slujba ei este să aibă grijă de pădurea din localitate și se plimbă extrem de des prin ea.

Odată ce au ajuns cu ciuperca la birou, oamenii i-au făcut poze apoi au tăiat-o și au împărțit-o între ei, în 15 bucăți egale. Înăuntru, spun ei, avea o textură foarte moale, ca de bezea. De obicei această specie de ciupercă crește, dacă condițiile sunt bune, de mărimea unei mingi de fotbal. Există un zvon cum că la un moment dat ar fi fost găsită una de 20 de kilograme, dar nimic dovedit.

Loading...