Radio Simplu

FĂCEA CURAT în FABRICĂ când a văzut în MAGAZIE un TELEVIZOR VECHI de 30 de ani și i s-a părut că e ceva ASCUNS ÎN EL. Când l-a DESFĂCUT s-a dus la DIRECTOR și și-a DAT DEMISIA! Uite ce a găsit în el

GALERIE FOTO (2)

Rick Deschamps, manager general la Global Electric Electronic Processing din Ontario, SUA, a declarat că respectivul televizor vechi care deja a ajuns pe toate canalele naționale de știri a fost adus în fabrică în urmă cu un an, dar un angajat a început să îl dezasambleze abia la sfârșitul lunii ianuarie.

Pe data de 17 februarie un angajat a descoperit în acest televizor un televizor vechi în care părea că e ascuns ceva. Femeia l-a deschis și a făcut o descoperire la care nici măcar nu a știut cum să reacționeze: acolo erau mai multe de 100.000 de dolari!

Managerul fabricii povestește: ,,Femeia a venit alergând la mine și mi-a spus că a găsit 10.000 de dolari. Când l-am deschis și eu și m-am uitat mai atent am văzut teancuri de bancnote de 50 de dolari și i-am zis că eu cred că e mai mult… Noi reparăm între 10.000 și 30.000 de televizoare pe lună, așa că șansele ca acest televizor să vină în acest moment și tocmai această femeie să-l găsească e ca și când ai câștiga la loterie”.

Cutia cu bani conținea, din păcate pentru descoperitori, și documente care au ajutat poliția să descopere proprietarul care este un bărbat de 68 de ani din Ontario. Acesta a declarat că banii vor fi moștenirea pe care o va lăsa familiei sale. Un ofițer de poliție l-a sfătuit ca de acum să își pună banii într-un cont de economii…