Radio Simplu

Scrisoarea unui bărbat, care poate fi adresată oricărei femei!

Scrisoare emoționantă – Scrisoarea despre care îți vorbesc, poate fi ușor interpretată, la început, ca fiind una dedicată bărbaților, însă esența ei este alta. Citește-o până la final și vei înțelege că orice femeie trebuie să o citească!

Scrisoare emoționantă – „Dragi bărbați,

Ne definim ca fiind genul tare, deși de multe ori suntem mai sensibili decât femeile și aterizăm în groapă foarte ușor.

Într-o zi, sora mea plângea în cameră. Tata a mers la ea să o întrebe care este motivul supărării sale. Am ascultat îndelung conversația, însă o singură frază mi-a rămas în minte, pe care o port cu mine chiar și acum, după 8 ani:

Scrisoare emoționantă – „Draga mea, îndrăgostește-te de un bărbat matur, unul adevărat și nu vei mai plânge niciodată”.

Mă întrebam apoi, constant, ce voia să zică tatăl meu prin această frază, și, odată cu trecerea timpului și cu maturizarea mea, am ajuns la concluzia că dacă toți bărbații ar renunța la orgoliu și ar lupta cu adevărat, pentru tot ceea ce își doresc, lumea ar fi mai bună.

Am învățat, datorită lecției date de către tatăl meu, că un bărbat adevărat nu este acela care cumpără totul, care are mașini și schimbă femeile ca pe șosete, ba chiar le cumpără sufletul cu cadouri și excursii mirobolante.

Scrisoare emoționantă – Tatăl meu i-a mai spus și să nu caute un bărbat care vorbește toată ziua despre el însuși, fără să îi pese de ce simte ea. Nici un bărbat care să se laude, chiar dacă ar putea-o face.

Să nu se apropie de un bărbat care să o critice, chiar dacă ea nu pare mereu ca scoasă din cutie. În cele din urmă, mi-am dat seama că tatăl meu avea dreptate.

De multe ori, chiar și eu îmi căutam iubite după un anumit tipar: voiam să le schimb, pentru că așa voiam eu. Doream să fie mai sexy, mai inteligente, să se machieze mai puțin sau să vorbească mai puțin.

Însă așa nu puteam obține niciodată fericirea. Am conștientizat că nici eu nu eram un bărbat adevărat, cum nu eram capabil să apreciez interiorul unei femei, fără să îi cer să se schimbe mereu.

Acum, sora mea este căsătorită, are deja trei copii și este pe deplin fericită. Bărbatul ei nu este nici cel mai musculos, nici cel mai frumos, nici cel mai bogat. Este un bărbat adevărat, adică acel bărbat care nu a făcut-o niciodată să sufere”.