Radio Simplu

SCANDALOS! CUM SE COMPORTĂ MONICA GABOR CU FIUL LUI MR PINK. CE I-A FĂCUT BĂIEȚELULUI

GALERIE FOTO (2)

Monica Gabor are o relație perfectă cu fiul lui Mr. Pink, iubindu-l pe băiețel ca și cum ar fi copilul său. Ceea ce nu poate fi decât absolut normal într-o relație în care fiecare dintre soți vine cu propriul copil și încearcă să facă totul pentru ca familia să fie cât mai unită.

Dar Monica Gabor a postat în mediul online o fotografie care a stârnit numeroase controverse. S-a fotografiat în fața bradului de Crăciun și l-a sărutat… pe gură pe micuț. Un astfel de gest este nu numai controversat, dar este, în ultimă instanță, neigienic. Nu e bine să îți săruți nici propriul copil pe gură, spun medicii, darmite pe al altcuiva. Mămicile internaute au și reacționat, de altfel, atenționând-o pe Monica Gabor că nu este bine ce a făcut și că ar trebui să evite, pe viitor, astfel de fotografii… deplasate.

„Nu sunt de acord cu pupatul pe gură, mai ales că e cam mare să mai fie pupat pe gură. Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată. În rest… sunteți frumoși!”, „Băiatul e deja mare și nici nu e copilul său de sânge! Putea evita o asemenea fotografie ambiguă!”, „Deplasată poză!”, au fost câteva din comentariile postate de mămicile care nu au fost de acord cu gestul făcut de Monica Gabor.

Monica Gabor, fotografie controversată
Monica Gabor locuiește într-o vilă de… 3,5 milioane de dolari
Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri. Reşedinţa lui Mr. Pink este populară în SUA, pentru că mai mulţi solişti de hip-hop au „antamat-o” pentru diverse filmări. În plus, la reşedinţa afaceristului chinez, Irinuca o va regăsi şi pe mătuşa Ramona, sora mamei ei, dar şi pe Anthony, fiul pe care Mr. Pink îl are dintr-o relaţie anterioară.