Radio Simplu

RENUNȚĂ PRO TV LA VOCEA ROMÂNIEI?! CARE ESTE MOTIVUL

”Vocea României” a înregistrat, de-a lungul fiecărui sezon, audiențe care i-au făcut pe responsabilii Pro TV să își frece mâinile de bucurie. Dar lupta rămâne strânsă la nivelul audiențelor, iar ultimele cifre sunt un duș rece pentru emisiunea care ținea, până acum, capul de afiș.

Kanal D a venit tare din urmă, depășind live-urile emisiunii ”Vocea României”. Poate că nu este un ”capăt de țară”, așa cum se spune de multe ori, Pro TV pierzând doar o bătălie, nu și războiul. Însă putem vorbi despre un serios semnal de alarmă.

Kanal D a propus un nou serial turcesc – ”Gulperi” -, iar rezultatele au fost peste așteptări. Postul a învins Pro TV la nivel național, potrivit informațiilor furnizate de paginademedia.ro, în timp ce ”Vocea României” a luat caimacul la orașe și pe segmentul publicului comercial. Chiar dacă ”Vocea României”, conform aceleiași surse, a ținut în fața televizoarelor 1,1 milioane de români, serialul turcesc ”Gulperi” s-a poziționat, totuși, pe primul loc. Rămâne de văzut ce măsuri vor lua responsabilii Pro TV pentru ca o astfel de surpriză să nu se mai repete, iar telespectatorii fideli ai emisiunii speră să nu asiste, cumva, chiar la ultimul sezon al show-ului. În ceea ce privește emisiunea Antene i 1, ”iUmor”, aceasta a obținut poziția a treia a clasamentului.