Radio Simplu

SCANDAL IMENS în satul natal al lui Aurelian Preda! ”Își bat joc de noi de ani de zile, nu se mai poate!”

Regretatul Aurelian Preda este orginar din cătunul Valea Calului, o așezare izolată care numără astăzi doar vreo 80 de suflete.

Regretatul Aurelian Preda, decedat în septembrie 2016, la doar 46 de ani, era originar din cătunul Valea Calului, o așezare argeșeană izolată care numără astăzi doar vreo 80 de suflete.

În satul natal al regretatului rapsod este mare scandal de ceva vreme, pentru că sătenii s-au săturat să mai aștepte ca autoritățile să se țină de promisiune și să facă un drum cât de cât acceptabil în localitate.

”Suntem uitați de Dumnezeu aici de când mă știu! Când plouă doar un pic drumul devine impracticabil, numai noroi și nu mai poți merge pe el pe jos, darămite cu mașina sau bicicleta! Au venit de la primărie de o mie de ori și ne-au promis și drum, și gaze, și tot, dar nimeni n-a făcut nimic pentru noi, dacă murim aici află lumea despre noi la primăvară!

Când mai trăia Aurel mai vorbea el la primăria Șuici, de care aparținem, că lui îi răspundea primarul, dar acum suntem uitați de toată lumea”, ne-au declarat supărați vecinii lui Aurelian Preda din cătunul Valea Calului (județul Argeș).