Radio Simplu

SCANDAL DE PROPORȚII LA PUTEREA DRAGOSTEI? CE AU DE ÎMPĂRȚIT JADOR ȘI TZANCA URAGANUL

Scandal de proporții la Puterea Dragostei? Ce au de împărțit Jador și Tzanca Uraganul. Fanii s-au împărțit în două tabere.

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei. Iar faima i-a adus celui mai controversat concurent din cadrul emisiunii un succes fabulos. Recent, în mediul online au apărut imagini cu Jador în timp ce interpreta piesa lui Tzanca Uraganul, „Se mișcă pe beat”.

Videoul a devenit viral și s-ar putea ca acest lucru să nu-i convină lui Tzanca Uraganul. Rămâne de văzut cum va reacționa manelistul când va vedea interpretarea lui Jador, însă fanii cred că Tzancă Uraganul nu va vedea cu ochi buni decizia lui Jador.

Jador, de urgență la spital
În urmă cu aproximativ o lună, Jador a ajuns de urgență la spital. Concurentul a acuzat dureri mari de stomac și a ajuns pe mâna medicilor din Dubai. „Sunt bolnăvicios!”, a spus Jador în vlogul său în timp ce era pe patul de spital.(NU RATA: CUNOSCUTA MANECHINĂ PARE BLESTEMATĂ DUPĂ CE A NĂSCUT)

”Dragii mei Jadorași, știu că vă doriți să mă vedeți fericit și într-o relație, dar atunci când inima unui om nu s-a vindecat în totalitate de ceea ce cândva a simțit e un pic cam greu să fie deschisă către noi orizonturi și nu ar fi corect față de alte persoane să fie pe post de pansament. Voi trebuie să înțelegeți că atunci când voi simți să fac un cuplu îl voi face din toată inima.

Cei care mă iubesc mă vor susține în continuare așa cum sunt eu, cu bune și cu rele și indiferent de ce decizii voi lua. Nu uitați că voi sunteți forța mea și datorită vouă sunt aici. Pentru moment există doar Jador al vostru, singur, fără niciun cuplu. Vă am pe voi și îmi este suficient. Vă pup și vă iubesc”, a scris Jador pe pagina de socializare.