Radio Simplu

CUM ARATĂ CULIȚĂ STERP ACUM, DUPĂ CE ȘI-A FĂCUT IMPLANT DE PĂR

GALERIE FOTO (2)

Cum arată Culiță Sterp acum, după ce și-a făcut implant de păr. Artistul se poate lăuda cu o podoabă capilară de nota 10!

În 2017, Culiță Sterp a apelat la ajutorul unor medici din Istanbul pentru a avea o podoabă capilară mai bogată. După prma intervenție, părul artistului nu era chiar atât de des precum își imagina că o să fie. Așa că a decis să mai meargă de câteva ori la clinica din Turcia.

Zis și făcut! Acum, după trei ani de la prima intervenție, Culiță Sterp se poate lăuda cu o podoabă capilară de nota 10! Părul artistului s-a îndesit vizibil și nu mai are de ce să fie complexat în această privință.

Culiță Sterp, probleme în paradis?
S-au împăcat și toată lumea s-a bucurat că, în sfârșit, au ajuns să treacă peste toate obstacolele și neînțelegerile. Cu toate acestea, de Ziua Îndrăgostiților, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu s-au afișat împreună și nici nu au postat vreun mesaj, unul pentru celălalt.

Culiță Sterp a postat, totuși, ceva pe Instagramul său, care lasă loc de mari interpretări. Pe instastory, artistul a publicat următorul mesaj controversat, iar fanii s-au gândit că există din nou probleme în paradis, între el și Carmen de la Sălciua. „Surprinde-ți iubitul de Valentine`s Day, spune-i că mă iubești pe mine”.