Radio Simplu

SCANDAL DE AMPLOARE! Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea! Mesajul tranșant transmis de celebra impresară

Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea care pare departe de a se încheia. Celebra impresară s-a întâlnit cu puștiul-fenomen de pe Youtube într-un restaurant din București împreună cu câțiva prieteni să discute despre subiectul-fierbinte din lumea muzicii. Soția lui Reghe a transmis un mesaj tranșant prin intermediul unei filmări.

Anamaria Prodan a intrat și ea în războiul început de Abi Talent cu Alex Velea în urmă cu câteva zile bune. Venită de curând din Dubai, unde și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de Laurențiu Reghecampf și trei dintre copiii lor, impresara s-a întâlnit aseară cu Abi Talent. Cei doi s-au văzut la un restaurant de fițe din București, unde, însoțiți de câțiva prieteni, au discutat problemele cu care se confruntă tânărul artist.

După cum puteți vedea pe înregistrarea de mai jos, la masă cu Abi Talent și Anamaria Prodan a stat și controversatul afacerist Adrian Thiess. Imediat ce veți da play la filmarea de mai jos, veți putea asculta mesajul tranșant pe care celebra impresară l-a transmis.

“Partner (n.r.: Partenere)! Cine e? Alo! Hello (n.r.: Bună), cine e acolo, cine e? Abi! Deci, din momentul ăsta o să vedeți istorie!”, a declarat cu zâmbetul pe buze Anamaria Prodan.

“Cine e? Hello (n.r.: Bună)”, spune Adrian Thiess.

View this post on Instagram

👆ABI TALENT ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Abi Talent are doar 4 clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 55 milioane vizualizari – o cifră la care artiști consacrați de la noi doar visează.

Scandalul a început în urmă cu aproximativ 10 zile, după un schimb de replici Alex Velea – Abi Talent, într-un mall din Capitală. Apoi, cei doi s-au ”războit”, crunt, pe Instagram. Cel ofensiv a fost Abi Talent, care s-a luat chiar și de soția lui Alex Velea, Antonia. Aceasta nu a rezistat și l-a făcut praf pe Abi.

Alex Velea a ieșit, la un moment dat, din peisaj, pentru că, spun apropiații lui, nu a mai vrut să-și pună mintea cu puștiul. Doar că Abi continua ”recitalul”. A vorbit în direct la Antena Stars, unde a povestit mai multe, adevărate sau nu.„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, a spus Abi Talent.

„Lumea se uită la Asia Express, nu la Alex Velea. Că dacă se uita la Alex Velea, îi dădea like pe Instagram. Eu am cele mai multe like-uri din România, peste 200-300 de mii”, a mai spus Abi despre participarea lui Alex Velea la celebrul show tv.

Iar în final, Antonia a fost aceea care a avut de ”suferit”. „Știți ce face Antonia? Îmi dă mesaje pe Instagram, mă înjură și după aia îmi dă block. Normal că le am (n.r. mesajele), în telefon”, a lovit Abi Talent.