Radio Simplu

De ce s-ar fi despărțit Andreea Mantea de Cristi Mitrea. Gestul de neiertat făcut de tatăl lui David, în timp ce ea era însărcinată

Emisiunea ”Burlăcița” i l-a adus pe Cristi Mitrea în viață. Iubire a fost, căci a rezultat David, dar a fost și dezamăgire. Gestul de neiertat făcut de luptătorul de MMA, în timp ce Andreea Mantea era însărcinată.

De ce s-ar fi despărțit Andreea Mantea de Cristi Mitrea?

Andreea Mantea a acceptat provocarea de a-și căuta iubirea, în 2014, în cadrul show-ului ”Burlăcița” de la Antena 1. Deși prezentatoarea de televiziune s-a aflat la un pas să renunțe, sentimentele au fost mai puternice. Cristian Mitrea, luptător de MMA, nu a putut să dea cu piciorul dragostei ce i-o purta Andreei. Astfel, din cei 20 de concurenți care s-au luptat pentru ea, el a reușit să o cucerească. Chiar dacă pe parcursul show-ului au avut parte de certuri, iubirea i-a adus împreună în marea finală.

Nu a fost să fie și parcursul lor așa. Conflictele au continuat. Andreea a rămas însărcinată, însă discuțiile dintre cei doi au continuat. Ajungând la concluzia că nu le este bine împreună, vedeta Kanal D a decis că preferă statutul de mamă singură. Pe de altă parte, potrivit Cancan, separarea lor s-a produs nu numai din cauza neînțelegerilor ori a comportamentelor lor incompatibile. Apropiații Andreei au povestit jurnaliștilor că luptătorul de MMA ar fi lovit-o pe vedetă în repetate rânduri în perioada scurtă în care au fost împreună.

”Și-a încheiat toate socotelile cu ea, după ce…”

„Pentru ea, Cristi nu mai există. Și-a încheiat toate socotelile cu ea, după ce a lovit-o. Momentan, Cristi pare sa accepte decizia Andreei, desi, la inceputul sarcinii el era entuziasmat si spunea ca isi doreste foarte mult acest copil. Oricum, daca el va avea vreodata pretentii asupra baiatului, Andreea i-a spus clar ca va merge pana in panzele albe si ca deja are avocati pregatiti pentru orice.

Ea nu este speriata de statutul de mama singura, din contra, stie ca acum are pentru ce sa lupte si pentru ce sa munceasca. Nu are nevoie de niciun ajutor din partea nimanui”, a declarat o prietenă apropiată a Andreei pentru sursa citată mai sus.