Radio Simplu

S-au iubit enorm din copilărie, dar Meghan Markle a reușit să îi despartă

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat recent că renunță la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice, iar acum intenționează să rămână peste hotare. Ducesa de Sussex s-a întors singură în Canada, dovadă că la Palatul Buckingham e fierbere mare!

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că se retrag din rolurile lor de prim-plan din cadrul familiei regale britanice pentru a obține independență financiară și pentru a se stabili pentru o parte a anului în America de Nord ținut ieri prima pagină a publicațiilor de pe întreg mapamondul.

După multe luni de reflecții și discuții în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta, prin a ne clădi un nou rol în cadrul acestei instituții regale. Intenționăm să facem un pas în spate ca membri e prim plan ai familiei regale și să muncim pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim total pe regină, a fost anunțul oficial al ducilor de Sussex.

Ulterior, a pornit un val întreg de speculații, „haterii” lui Meghan activându-se automat și concluzionând că doar ea este cea care l-a despărțit pe Harry de familie. Dat fiind că, anul trecut, Ducesa de Sussex a fost protagonista unui val de știri negative fără precedent, este foarte posibil ca, într-adevăr, prințul Harry să fi luat această decizie din dorința de a-și proteja soția și fiul.

Conform presei britanice, după anunțul care a aruncat Marea Britanie în „război civil”, împărțind populația în susținători și detractori ai lui Meghan și Harry, familia regală britanică a fost extrem de afectată. Surse de la Buckingham susțin că Regina Elisabeta a II-a este extrem de tristă și de afectată, în timp ce Prințul Charles și Prințul William, tatăl și fratele Prințului Harry, sunt extrem de furioși.

Drept urmare, Prințul Harry și-a trimis soția înainte în Canada, pentru a fi alături de micuțul Archie, iar el a rămas acasă pentru a pune capăt crizei din familie. Dat fiind că acțiunea Ducilor de Sussex a fost denumită de către presă Megxit, nu e greu de înțeles cine este considerat adevăratul vinovat pentru toată această situație. Oricum, pentru familia regală britanică „dezertarea” a doi dintre cei mai importanți membri ai săi este o gravă lovitură de imagine.