Radio Simplu

Ce a făcut cumnata Cristinei Ţopescu

GALERIE FOTO (2)

Astăzi a avut loc c.remonia de pom.nire a Cristinei Ţopescu. La acest eveniment trist a fost prezent şi unul dintre fraţii vitregi ai fostei jurnaliste care a evitat complet întrebările jurnaliştilor. Iată ce a făcut soţia acestuia imediat după ce a plecat de la pr.veghi.

Cristi Ţopescu a participat astăzi la ceremonia de pom.nire a surorii sale vitrege. Îmbrăcat în haine negre, bărbatul a pătruns prin curtea C.m.tirului Bellu, deoarece a vrut să evite mulţimea de jurnalişti prezentă la eveniment. La pr.veghi a venit și mama jurnalistei, Rodica Țopescu. Femeia a adus o coroană pe care era scris un mesaj dureros, transmis fiicei sale: „Iubirea vieții mele, mămica.”

Fratele vitreg al Cristinei Ţopescu a fost însoţit de soţia sa. Îmbrăcată tot în haine de d.liu, din cap până în picioare, cu o pălărie pe cap, la câteva clipe după ce a plecat de la ceremonia de pom.nire, femeia a fost lăsată cu maşina în faţa unui mall.

Incinerarea Cristinei Ţopescu va avea loc mâine, la Cr.matoriul Uman din Vitan-Bârzești, începând cu ora 13:00. La acest eveniment vor lua parte rudele şi apropiaţii săi pentru a-i fi alături pe ultimul drum.

Cristina Ţopescu a mur.t la vârsta de 59 de ani. Realizatoarea TV a fost găsită m.artă în locuinţa sa. Fosta jurnalistă se afla în pat, îmbrăcată în hainele ei de casă. M.artea sa a şocat întreaga ţară, lăsând regrete profunde în inimile celor care au iubit-o.