Radio Simplu

S-au DESPĂRȚIT! Vedeta de la noi a decis să pună punct căsniciei la scurt timp după nuntă! 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au surprins pe toată lumea atunci când au mers în mare secret în fața ofițerului stării civile pentru a se căsători. Cei doi au decis să facă pasul cel mare, deși despărțirile erau la ordinea zilei. Acum, cei doi pare că s-au despărțit din nou.

 

Nici măcar un act nu îi ține împreună și parcă suntem într-o telenovelă fără sfârșit. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că și-au spus din nou pa-pa. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu câteva săptămâni, iar apoi au fost plecați într-o vacanță cum mulți doar visează. Se pare că nu este totul lapte și miere în căsnicia lor.

Este cunoscut faptul că atunci când există certuri între cei doi, vedeta îl blochează pe soțul ei peste tot, inclusiv pe rețelele de socializare, așa cum a făcut și de data aceasta. Motivul despărțirii nu se știe, însă cu siguranță cei doi se vor împăca mai repede decât ne-am imagina, pentru că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ne-au obișnuit deja cu despărțirile și împăcările. Afaceristul nu se află în țară acum, ci este alături cele două fiice ale lui din căsniciile anterioare.

În timp ce Alex Bodi se bucură de timpul petrecut alături de fetele lui, Bianca Drăgușanu este în București împreună cu fetița ei, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut peste scandaluri și s-au căsătorit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut marele pas și au spus DA în fața ofițerului stării civile. Nimeni nu se aștepta la o nuntă, mai ales că cei doi s-au despărțit de foarte multe ori în ultima.Dar iată că după o căsnicie eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu zâmbește din nou alături de Alex Bodi. Deși nu se află la prima căsătorie, vedeta a avut emoții în ziua cea mare. Inelul de logodnă pe care Bianca Drăgușanu l-a primit de la iubitul său valorează 10.000 de euro.

„Sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui’, a spus Bianca după nuntă la Antena Stars.

FOTO: Instagram