Radio Simplu

ANDRA, COMPLET NEMACHIATA. CEA MAI RECENTA POZA FĂCUTĂ ALĂTURI DE BĂIEȚELUL SĂU

GALERIE FOTO (2)

Andra este un artist complet care are un program destul de încărcat. Dacă nu este la concerte, pleacă într-o vacanță scurtă, însă niciodată nu își neglijează fanii. Artista îi ține la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară și nu are o problemă să le arate acestora fotografii chiar și atunci când este nemachiată.

 

Andra Măruță este un exemplu pentru oamenii care o urmăresc. Chiar dacă mai mereu are un look impecabil, atunci când este acasă, în intimitate, vedeta renunță bineînțeles la “artificiile” pe care le folosește pentru scenă. De fiecare dată când artista publică o fotografie în care apare complet naturală este apreciată de fanii săi.

Andra Măruță o vedetă curajoasă

Andra fără machiaj este la fel de frumoasă, mai ales că postura de mămică i se potrivește de minune. Spre deosebire de alte vedete care nici nu îndrăznesc să iasă din casă fără machiaj, Andra la 33 de ani a dat dovadă de curaj și a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care își arată chipul complet natural.

În ultima fotografie publicată pe rețelele de socializare, vedeta apare alături de băiețelul său cel mare. Fanii au înroșit imediat butonul de Like, iar comentariile nu au încetat nici ele să apară.

“Vă iubim!”/ “Sunteți superbi amândoi ❤❤❤”/ “Sunteți o familie frumoasă!”/ “Ești cea mai frumoasă Andra te pup😍😘😘😘”/ “Ce frumoși sunteți!😍 Vă iubesc!❤️”, câteva dintre comentariile internauților.

Andra are o familie perfectă

Andra nu are doar o carieră de succes, ci și o viață de familie perfectă, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii, David și Eva. Vedeta a vorbit despre micuții ei, care îi luminează zilele și o fac fericită. Deși au personalități diferite, David și Eva se înțeleg foarte bine și sunt extrem de apropiați.

Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați.

Ca toți copiii, când sunt obosiți se pot certa din orice, ba pe o jucărie, ba pe locul de pe canapea… Dar, în general, nu au nimic de împărțit, sunt la vârste diferite și se joacă diferit. Atunci când facem ceva împreună, jucăm ceva, David o mai lasă pe Eva să câștige, se gândește mereu la ea și mă bucur mult că înțelege că e mai mică.