Radio Simplu

S-a săturat să-l caute pe DOMNUL PERFECT așa că s-a decis să se MĂRITE indiferent că nu l-a găsit. UITE ce GEST NEBUN a făcut femeia DISPERATĂ

GALERIE FOTO (2)

Lynne Gollogly, 39 de ani, s-a săturat să tot încerce să găsească un bărbat care să i se potrivească așa că se mărită…cu ea însăși.

Lynne va spune ”Da” în fața altarului pentru a arăta că nu are absolut niciun interes de a fi într-o relație.

Femeia a plătit și pentru o petrecere de nuntă ca la o nuntă obișnuită, a trimis invitații și a plănuit o ”lună de miere” cu ea însăși la Roma.

”Am fost în multe relații cu potențiali soți în trecut, dar nu mă voi mulțumi cu cineva care nu mi se potrivește doar pentru că așa spune societatea”, spune Lynne.

”Sunt singură de ceva timp și nu am niciun interes să fiu într-o relație. Am și fost logodită odată, când eram mai tânără, dar a fost prostesc și nu a iești nimic bun din asta. Legat de lucrurile acestea- relații- nu pot spune niciodată niciodată, dar nici nu pot spune că voi sta să aștept ceva să vină.”

Femeia spune că ideea i-a venit dintr-un serial drag la care se uită de obicei și că e ceva ce mereu și-a dorit să facă, și având în vedere că Domnul Perfect pentru ea nu a apărut, încă, o va lua înainte și se va mărita fără el.

Totul se va întâmpla sub forma unei petreceri mari, pentru că așa ceva nu e legal.

Voi ce părere aveți de gestul duduiei?