Radio Simplu

Rușinică! Detaliul penibil observat pe pantalonii lui Cristi Borcea, chiar în prima lui poză oficială de când a ieșit din închisoare

GALERIE FOTO (2)

Magistrații Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea condiționată a lui Cristi Borcea. În prima lui poză oficială, alături de famile, s-a putut observa un detaliu penibil!

Fostul acționar de la FC Dinamo București a așteptat timp de 9 luni să poată ieși din închisoare și să fie din nou alături de familia sa.
În decursul zilei de ieri, Magistrații Tribunalului Ilfov au respins ca nefondată contestația formulată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție la decizia inițială de eliberare a Judecătoriei Sector 4 și au hotărât punerea în libertate a fostului acționar de la Dinamo.

Primul lucru pe care l-a făcut a fost, evident, să se bucure de timpul petrecut cu familia lui. Valentina, soția lui, bucuroasă la culme de acest moment, a vrut să surprindă momentul prin câteva poze pe care le-a pus ulterior pe pagina ei Facebook.
Un detaliu jenant s-a văzut însă pe pantalonii afaceristului, în dreptul șlițului. Un incident pe care Borcea l-a avut la baie, dar nu și-a dat seama de el.

Astfel că instanța i-a admis definitiv cererea de eliberare condiționată, iar omul de afaceri va executa restul pedepsei în libertate. Fostul acționar urmează să fie supravegheat de un ofițer de probațiune până la executarea integrală a pedepsei.
Imediat după ce a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, afaceristul a ajuns imediat acasă, pentru a-și vedea pentru prima dată gemenele, pe care soția sa, Valentina Pelinel, le-a adus pe lume la data de 1 martie.

Fiidncă a stat aproximativ cinci ani prin pușcărie, afaceristul a pierdut multe evenimente importante ale familiei, unul dintre ele este nașterea ultimilor trei copii pe care îi are cu Valentina Pelinel.
Gemenel Maria Indira și Maria Rania au opt opt luni și urmează să fie botezate, astfel că eliberarea sa este un prilej pentru ca părinții să planifice creștinarea lor.